Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΧΑΟΣ στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα προβλήματα στέγασης των φοιτητών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


Χάος στο Περιφερειακό Συμβούλιο  
Κραυγές, φωνές και τσακωμοί 
Διακόπηκε η συνεδρίαση 

Χάος επικράτησε στο Περιφερειακό συμβούλιο, με αφορμή μία επερώτηση για τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Το γεγονός ότι δεν δόθηκε ο λόγος στους φοιτητές, που ήταν παρόντες, προκάλεσε την αντίδρασή τους, που έλεγαν ότι δεν έχουν στέγαση και σίτιση και δεν τους ακούει κανείς.
Οι φοιτητές φώναζαν και έλεγαν ότι θέλουν μόνο ένα λεπτό για να μιλήσουν, για τα προβλήματά τους.

Την ώρα που μία φοιτήτρια που ήρθε από την Αργολίδα, μιλούσε με μεγάλη αγωνία και προσπαθούσε να εξήγησε το πρόβλημα που υπάρχει, άρχισε μια λεκτική αντιπαράθεση, ανάμεσα σε Γόντικα και Στεφανόπουλο και η ένταση δεν άργησε να επεκταθεί.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Πέτρος Τατούλης, πήρε το λόγο και άρχισε να φωνάζει και είχε αντιπαράθεση με φοιτητές στους οποίους είπε να μην γίνονται όργανο του ενός και του άλλου. Αυτή η κουβέντα προκάλεσε μεγάλη αναταραχή και φωνές, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στην αίθουσα.

«Δεν ντρέπεσαι καθόλου, κύριε Γόντικα, κοροϊδεύεις τα παιδιά» φώναζαν Τατούλης και Νικολάκου.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, ο Πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και συνεχίστηκε κανονικά αργότερα, με άλλα θέματα.
Δείτε το βίντεο!

Μ.Σ.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog