Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Οι μαλωμένες γειτόνισσες, το «παυσίπονο Τατούλης» και η κριτική με το … freddo στο χέρι!

Γεια χαρά, σε όλους τους «Καληνυχτάκηδες»! Εσείς βγήκατε στους δρόμους να φωνάξετε για τα σκουπίδια ή κάνετε υψηλή κριτική με το freddo στο χέρι;

Παυλής: «Κάποια λίγα απορρίμματα θα πάνε στη χωματερή Λεβιδίου». Όταν εννοούμε λίγα, δηλαδή δυο – τρεις σακούλες; Μήτσο, θα τις πάρεις εσύ ο ίδιος, θα τις φορτώσεις στο πορτ-παγκάζ και θα τις πας; Τι εθελοντισμός!

3ωρη στάση εργασίας για τα σκουπίδια στην Τρίπολη! Για να καταλάβω, εκείνες τις τρεις ώρες θα πάμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα χεράκι να τα μαζέψουμε; Γιατί αλλιώς πως μία στάση εργασίας λύνει το πρόβλημα;

Η περιφέρεια είπε ότι εδώ και τρεις μήνες δεν έκανε κάτι γιατί περίμενε γραπτή επιστολή από το δήμο. Σαν τις γειτόνισσες πια … που δεν πάνε στο γάμο εάν δε λάβουν επίσημα προσκλητήριο. Να δω τον Παυλή να φωνάζει από την αυλή στον Τατούλη … «Κύριε, Ξ. Παπαμήτρου, μη μου κρύβεστε, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω. Σας το λέω» … και τι στον κόσμο!

Λέει ο «Μεγάλος Αρχηγός»: «Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας ανακουφίζει την Τρίπολη από τα σκουπίδια». Τότε, να σάς βγάλουμε και σε παυσίπονο! Τρεις φορές την ημέρα. Ο πονόδοντος περνά με το παυσίπονο, το δόντι για να μην πονά θέλει εξαγωγή, όμως. Λέμε τώρα …

Άναψαν τα αίματα λέει το ρεπορτάζ. Σμυρνιώτης σε Τατούλη: «Κάτσε καλά! Έλα να με βγάλεις εσύ έξω»! Κάτσε, Παναή, μη κάνεις φασαρία! Δε θα ήταν ωραία, σε τέτοιες πολιτισμένες στιγμές, να έπαιζε ένας Καζαντζίδης, από πάνω; Φαντασία μηδέν!

Λουκάνικο Party στο Κορακοβούνι. Ημέρα πιτόγυρου στη Θεσσαλονίκη. Η Τρίπολη τι κάνει; Γιατί δεν γιορτάζει τη μέρα της …γουρουνοπούλας;

Νέους κάδους απορριμμάτων θα προμηθευτεί ο Δήμος Γορτυνίας. Μα γιατί ξοδεύονται οι άνθρωποι, να τους δώσουμε τους δικούς μας. Άλλωστε, εμείς δεν τους χρησιμοποιούμε .... Δεν μας χρειάζονται, βρε αδερφε!

Υπάρχει και η λύση του Άστρους για την μεταφορά των σκουπιδιών είπε τις προάλλες ο Παυλής (και τον .. γείωσε μετά ο Τάκης). Τόσο μεγάλη επιτυχία έχουν τα σκουπίδια στην πόλη μας και θα τα πάμε περιοδεία; Σκουπίδια στην Τρίπολη, σκουπίδια στο Λεβίδι. Τώρα, σκουπίδια και στο δικό σας χωριό! Για περάστε …

Ο Τατούλης είπε χαρακτηριστικά στους πολίτες που τον επισκέφτηκαν «αν είχα αρμοδιότητα, επειδή είμαι αποφασιστικός θα τα έφερνα σπίτι σας, σπίτι μου, αλλά θα έδινα λύση». Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό … Ότι (λέει) πως δεν έχει αρμοδιότητα ή τι θα έκανε, αν είχε; Άμα, είναι, Πετράν, να τα φέρεις αποφασιστικά στο σπίτι μας, μπορεί και ο κόσμος να τα μαζέψει αποφασιστικά και να τα φέρει στο δικό σας. Αποφασιστικότητα να υπάρχει κι όλα γίνονται!

Στη Θεσσαλονίκη θα γιορτάσουν τη παγκόσμια μέρα του Πιτόγυρου. Με τόσο φαγητό, μην γίνει η μέρα του (πιτό) γύρου του θανάτου, φοβάμαι.

Πάρτι οργίων σε πολυτελή βίλα στην Πελοπόννησο. Αυτά είναι μετά το πάρτι αποφοίτησης και το φοιτητικό πάρτι, τώρα και πάρτι οργιών. Έτσι όπως το πάμε βλέπω να καταντήσουμε «δυο ταινίες sex, η αίθουσα κλιματίζεται»! 

Πηγή:
kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog