Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Εκλιπαρούν να μην τους φάνε



Ο Σαμαράς και οι γνωστοί πια σύμβουλοί του από την ιστορική και μαύρη εποχή της Πολιτικής Άνοιξης, έχουν αλλάξει ύφος και στυλ τις τελευταίες ημέρες.

Βρίσκονται στα τηλέφωνα όλη μέρα και παρακαλούν βουλευτές και στελέχη της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ να μην «σηκώσουν» το θέμα της αλλαγής ηγεσίας. Τους εκλιπαρούν να μείνουν στο θέμα της ιδεολογικής ταυτότητας, όπου εκεί ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να θυσιάσει (Πάσχα έρχεται..) κανά δυο από τους «φωστήρες» που τον συνοδεύουν χρόνια τώρα.. έτσι για τα μάτια του κόσμου. Όχι τίποτα σπουδαίο, λίγο πάγο θα τους βάλει.... και όχι επί της ουσίας.. θα τους ζητήσει να μην γράφουν στα social media και στο antinews λάσπες και ειρωνείες για μερικές εβδομάδες... μέχρι να πέσει ο Τσίπρας.

Τρέμουν τη στιγμή που θα «ξεκολλήσουν» από τις καρέκλες που κατέλαβαν το 2009 με μόνο πολιτικό λόγο να μην δοθεί η εξουσία της ΝΔ, στην οικογένεια του μισητού τους Μητσοτάκη.

Έφτασαν δε σε τέτοιο σημείο, που ο Σαμαράς κάλεσε σε δείπνο τον άλλο μισητό τους τον Κώστα Καραμανλή (αυτόν που ανέκαθεν έβριζαν και υπέσκαπταν), για να τον εκλιπαρήσει γοερά, να μην ανοίξει ακόμη το κάγκελο ..και οι δελφίνοι – καρχαρίες τον φάνε. Ένα αντίστοιχο κλάμα είχε ρίξει προ ημερών και το ψυχοπαίδι του τέως πρωθυπουργού ο Βασίλης Κικίλιας, στην Όλγα Κεφαλογιάννη... και άλλα πολλά..

Αποκορύφωμα της απομόνωσης των στελεχών της ΠΟΛ.ΑΝ. αλλά και οργής των αυθεντικών στελεχών της ΝΔ, ήταν εκεί που ο Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε κυριολεκτικά στα τσακίδια τον Δημήτρη Σταμάτη, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να εισβάλλει στο πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ με μόνο τίτλο του "κολλητού" του Προέδρου..

Όμως η αντίστροφη μέτρηση για την παρέα της Πολιτικής Άνοιξης, που κατάντησε τη ΝΔ στο 15% και συμπαρέσυρε και το ΠΑΣΟΚ σε ιστορικά χαμηλά, έχει αρχίσει. Και δεν είναι μόνο ότι βύθισαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με τα τραγικά τους λάθη, αλλά κυρίως χρεώνονται ότι παρέδωσαν την Ελλάδα στην πιο κρίσιμη στιγμή της, σε ένα τσούρμο αριστερών ανεύθυνων και λαϊκιστών, που οδηγούν την Πατρίδα σε πιστωτικό γεγονός!

Και αν ο Σαμαράς δεν οδηγήσει τη ΝΔ σε έκτακτο συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας, στο τέλος θα μείνει με ένα απόκομμα στα χέρια του, που η Πολιτική Άνοιξη μπροστά του θα φαντάζει γίγαντας!!


Ιωάννης Καλαμίδης


Πηγή:
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog