Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Κ. ΗΣΥΧΟΣ: "9 λεπτά αργήσαμε.... τώρα καταλαβαίνω γιατί οι νέοι δεν πάνε στην εκκλησία !" (βίντεο)

 Εάν είχε ειδοποιηθεί θα αργοπορούσε τη λειτουργία και θα ήταν όλα εντάξει, δήλωσε σήμερα ο Μητροπολίτης Ιερεμίας που την περασμένη Κυριακή επέπληξε δημόσια μέσα σε εκκλησία της Μεγαλόπολης την πρόεδρο της Βουλής και υπουργό, χαρακτηρίζοντάς τους "αλειτούργητους", διότι καθυστέρησαν.



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε για τη δημόσια επίπληξη στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος παρέπεμψε το θέμα στην Ιερά Σύνοδο.

Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης Ιερεμίας "άστραψε και βρόντηξε" βλέποντας την πρόεδρο της Βουλής, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο και το δήμαρχο Μεγαλόπολης να μπαίνουν αργοπορημένοι στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Μεγαλόπολη για την επιμνημόσυνη δέηση 212 εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

"Αλειτούργητοι, αλειτούργητοι, σήμερα δε λειτουργηθήκατε. Η Κυριακή δεν είναι για το χαζό λαό. Είναι για όλους και μάλιστα για τους άρχοντες" είπε ο μητροπολίτης. Η πρόεδρος της Βουλής αμέσως μετά το ξέσπασμα, αποχώρησε από την εκκλησία και προέτρεψε και τους άλλους να πράξουν το ίδιο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για "ανεπίτρεπτο κατσάδιασμα μπροστά στους πιστούς" στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, καθώς όπως επισήμανε καθυστέρησαν μόνο εννέα λεπτά.

Σήμερα ο μητροπολίτης δήλωσε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κώστας Ήσυχος είναι ευπρόσδεκτοι στη Μεγαλόπολη και προσφέρθηκε να τους κάνει και το τραπέζι με σκοπό να τους μιλήσει για την πίστη στο Θεό και τις αρχές της εκκλησίας.

 Πηγή: MEGA TV

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


4 σχόλια:

  1. Tο στύλ Καντιώτη που προσπαθεί να περάσει ο Δεσπότης , έχει καταδικασθεί και αποτύχει στον λαό . Έχει απήχηση μόνο στους φανατικούς καλογέρους , κλπ.
    Και μεις μπορούμε να πούμε πολλά κακώς κείμενα για τη λειτουργία και διοίκηση της Μητρόπολης ....
    Ας προσέξει στο μέλλον διότι θα μείνει χωρίς ποίμνιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχατε ενημερώσει στις δέκα και πήγατε 10.24 βρε .................. Αλλά τι περιμένεις από κοιμησμενους του δημαρχείου .......... Έλειπε ο κύριος φούσκις για αυτο ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο , είναι άχρηστος ο δήμαρχος που περίμενε τους επίσημους.έπρεπε να τους γράψει και να πάει μόνος του μέσα στην εκκλησία. Σιγά τώρα μην κάτσουμε να περιμένουμε τους καλεσμένους μας ....

      Διαγραφή
  3. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να παραβρεθούν στο μνημόσυνο? Αφού δεν το πιστεύουν. Ας πήγαιναν κατευθείαν στο μνημείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog