Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Δωρεά οχήματος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης από ΔΕΣΦΑ. Ενημέρωση και για τον αγωγό φυσικού αερίου

Πέτρος Τατούλης «Σημαντικό εργαλείο στην κοινωνική προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης η δωρεά του ΔΕΣΦΑ»

Σημαντική προσφορά σε ένα σύλλογο με κρίσιμη κοινωνική προσφορά, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη δωρεά ενός καινούργιου οχήματος από το ΔΕΣΦΑ προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης, σε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ κ. Κωνσταντίνο Ξιφαρά, το Διευθυντή Δραστηριότητας Διαχείρισης Έργων του ΔΕΣΦΑ κ. Ιωάννη Χωματά, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Γεώργιο Ρουμελιώτη και μέλη του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και σημείωσε ιδιαίτερα την κοινωνική προσφορά του στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών, στη δασοπροστασία, αλλά και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, με την υποστήριξη και ανάδειξη του κυνηγετικού τουρισμού στα βουνά της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης εξήρε τέλος το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του ΔΕΣΦΑ για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου μέχρι τη Μεγαλόπολη, ο οποίος έχει ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκεται  σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του αγωγού, τον χαρακτήρισε τεράστιο έργο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκριτικό της πλεονέκτημα, ενώ σημείωσε ότι η εξαιρετική συνεργασία τους θα αποτελέσει τον πιλότο για τη συνεργασία του με τις άλλες περιφέρειες της χώρας.
Αναφερόμενος στη δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου ο κ. Ξιφαράς τον χαρακτήρισε θεματοφύλακα του περιβάλλοντος και πρόσθεσε ότι η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί θα συνεχιστεί και κατά τη λειτουργία του αγωγού.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Ρουμελιώτης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δωρεά, ευχαρίστησε θερμά τον ΔΕΣΦΑ και τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη για την καθοριστική συμβολή του στην ευόδωση του αιτήματος του Συλλόγου. Ο κ. Ρουμελιώτης έκανε λόγο για προσφορά μεγίστης σημασίας, η οποία είναι προϊόν σωστής διαχείρισης και διεκδίκησης του συνόλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και πρόσθεσε ότι το όχημα, αφενός, θα καλύψει τις ανάγκες του Συλλόγου, αφετέρου, θα αποτελέσει ένα ακόμα εργαλείο για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και ενίσχυσης των πυροσβεστικών υπηρεσιών, αφού θα συμπληρωθεί και με πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog