Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Αρκαδία - Κορινθία και Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες (24.1.2015) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, μία (1) 18χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα-υπεραγορά, προϊόντα (είδη διατροφής), τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος  
Συνελήφθη, χθες (24.1.2015) το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες (24.1.2015) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ένας (1) 45χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας  21 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν βοηθητικό ρόλο στην κλοπή. Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 45χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -1.185- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά   
Συνελήφθησαν, χθες (24.1.2015) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης σε συσκευασίες, συνολικού βάρους -24,8- γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -45- ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog