Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Συνέντευξη Μπούρα σήμερα στο Megalopoli FM στις 14.30

      Με αφορμή την χθεσινή αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30 θα φιλοξενηθεί ο Παναγιώτης Μπούρας στην "ΕΚΠΟΜΠΗ" με την Γεωργία Δημητρακοπούλου.


Συγκεκριμένα,
εχθές, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης και 
μετά την αναφορά του νυν Δημάρχου Διονυσίου Παπαδόπουλου, 
ότι όχι μόνο δεν παρέλαβε 6.000.000€ ως αποθεματικό στα ταμεία του Δήμου, 
αλλά βρήκε και 150.000€ έλλειμμα, ο Π. Μπούρας θέλησε να δώσει εξηγήσεις. 

Δεν του δόθηκε ο λόγος, επομένως αποχώρησε, με την παράταξή του, από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σήμερα λοιπόν, ο Π. Μπούρας θα μας αναλύσει το ζήτημα αυτό, αλλά και θα επεκταθεί σε περισσότερα ζητήματα τα οποία αφορούν τον Δήμο Μεγαλόπολης, όπως αυτού της συνδετήριας οδού Μεγαλόπολης - Εθνικής οδού, και πολλά άλλα! 


18 σχόλια:

  1. ο εξαφανισμένος Μπούρας από τα ραδιόφωνα για όσο ήταν Δήμαρχος , τώρα που είναι στριμωγμένος με την πλάτη στο τοίχο θα μιλήσει.
    όταν οι πολίτες ήθελαν να μάθουν, αυτός κρυβόταν, τώρα που ζορίζεται βγαίνει στην επιφάνεια.
    ρε πως αλλάζουν οι καιροί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο βλάκας είσαι ρε φίλε και τρως κουτόχορτο

      Διαγραφή
  2. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ένα και μόνο ένα, πόσα χρήματα υπάρχουν διαθέσιμα και περισσεύουν στα ταμεία του Δήμου.
    Απλά και καθαρά, μην μας ζαλίσετε με μαθηματικά.
    Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια να ακούμε για νοικοκύρεμα , για 6 εκ. ευρώ και ξαφνικά να μαθαίνουμε ότι είμαστε και μείον.
    ΠΟΣΑ είναι τελικά; μπορεί ένας δήμαρχος για 8 χρόνια να ανοίξει το στόμα του και να μας πει ένα απλό νούμερο, κύριοι τόσα είναι, όχι πράξεις , ισολογισμούς και διάφορα κόλπα.
    ΠΟΣΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΕΦΤΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΜΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΗΜΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο κ ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΦΗΣΕ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑ Ή ΟΧΙ, ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΣΑΚΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΟΛΥ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ...
    ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΣ, ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
    Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΠΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ Η Κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
    ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΟΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΕΣΥ; ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΠΟΙΟΝ; Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΗΤΕ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΙ". ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΕΡΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ. ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΤΩΝ 700.000 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΙΠΗΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΗ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ, ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΙΚΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ. Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΦΗΜΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ...
      ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑΧΑ (ΑΡΧ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΚΛΠ) Ή ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΗΧΙΑΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΟΡΧΥΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ... ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
  5. εισηγητης ο φου.......κης δηλαδη απο χειριστης στη ΔΕΗ λογοτεχνης λογιστης στο Δημο (ανευ χαρτοφυλακιου BEBAIA) !!!!!!!!.μεγαλη προοδο ....λασπη , ψεματα, μιζερια (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!) //// συμβουλη !!!!μαθε πρωτα να διαβαζεις τον προυπολογισμο και μετα μιλα διοτι εκτιθεσαι και θυμιζεις εντονα τον μπουμπουκο !!!!!!!!
    Συνηγορος της λασπης? O επιστατης της ΔΕΗ πιπης δικαιολογημενα λοιπον επιστατης και στο Δημο (με χαρτοφυλακιο ).....συμβουλη... μην βιαζεσαι διοτι εκτιθεσαι και ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ !!! θυμιζεις εντονα την κα βουλτεψη!!!!!!!!
    Ο προεδροs…… της αποψης ……. αποφασιζομεν και διατασομεν!!!!!!! Επαγγελμα ζωοτεχνης.!!!!!!
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ = ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πρόεδρος έχει πανεπιστημιακή μόρφωση ρε παιδιά δεν είναι μόνο ζωοτέχνης. Ελάχιστοι από την πλειοψηφία έχουν τέτοια μόρφωση , οι υπόλοιποι δεν ξέρουν να γράφουν τ' όνομά τους, όπως κι ο πρώην δήμαρχος παρόλο που είναι επιστήμονας , δεν ξέρει που βρίσκεται με τόσους μαλάκες , αγράμματους , που είχε συμβούλους.

      Διαγραφή
    2. Καλα εσυ εισαι μεγαλος βλακας.

      Διαγραφή
    3. Γιατί κύριε είμαι βλάκας και μάλιστα μεγάλος? Ο Πρόεδρος δεν είναι πανεπιστημιακής μόρφωσης ?

      Διαγραφή
    4. 10.11 γιατι εισαι γυναικα μπορει και αν εισαι και του πανηβλακας

      Διαγραφή
  6. Επί της ουσίας. Έγινε κατανοητό ότι από μια απλή αφαίρεση που έκανε ο κύριος Δήμαρχος δεν ήταν δυνατόν να βγεί συμπέρασμα ότι ο Δήμος έχει χρέος 150.000 €. Ο κ. Μπούρας παρέθεσε ορισμένα στοιχεία, μέσα από τον Προϋπολογισμό, που δείχνουν ότι όχι μόνο δεν υπάρχει χρέος, αλλά υπάρχει πλεόνασμα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το γεγονός ότι μπήκαν νέα έργα στο Τεχνικό Πρόγραμμα από παλιές πιστώσεις. Εάν υπήρχε χρέος οι πιστώσεις αυτές δε θα μπορούσαν να μπούν σε νέα έργα, αλλά θα κάλυπταν αυτό το χρέος. Πιθανόν ο κ. Δήμαρχος έκανε ένα λάθος και δικαιολογείται, λόγω απειρίας. Αυτοί όμως που έχει δίπλα του, εννοώ οι τέως Δήμαρχοι, θα έπρεπε τουλάχιστον να τον προστατεύσουν. Εκτός κι αν η αμέλειά τους ήταν εσκεμμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα πειτε μας ρε παιδια εχουμε πλεονασμα η εχουμε ελλειμα; Θα μαθουμε ποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΗΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕ Ή ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΈΜΠΕΙΡΟ¨" ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΗΜΟΥ ΤΩΝ 700.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ[Ο ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΠΡΘΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕ. ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ; Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΙΣΗ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΕ, ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΣΘΟΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ; ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ;
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 1. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΡΟΦΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. (ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ;) 2. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ (ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ) ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος είναι ο εντεταλμένος δημ. σύμβουλος που δηλώνει ευθαρσώς πως είναι "υπεύθυνος για τα πάντα εντός του Δήμου Μεγαλόπολης"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΚΟΛΟ /////////ΠΟΛΥ ΦΟΥΣ....ΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 19.12.2014- 3.36΄μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ola ta parapano sxoleia pros apantisi ston nearo pou etrekse amesos na grapsei sto blog tou kafetzi k perimene apantisi apo ton kirio mpoura gia na deiksi poso kalos glipsimatias einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog