Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δ.Τ. Περιφέρεια Πελοποννήσου: Υπεγράφη η σύμβαση για την αντικατάσταση του αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές της Πιάνας στην Τρίπολη

Υπεγράφη, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η σύμβαση κατασκευής του έργου της αντικατάστασης του υφισταμένου αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές της Πιάνας από το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτριο Παυλή, την ανάδοχο εταιρεία «ΛΑΚΩΝ Α.Τ.Ε». και τη Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014. 



Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδοτεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ το τεράστιας σημασίας έργο με τίτλο «Αντικατάσταση υφιστάμενου αγωγού μεταφοράς νερού από πηγές Πιάνας» ύψους 3.945.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
Ένα έργο το οποίο εξασφαλίζει τόσο την ποιότητα του νερού που υδρεύεται η πόλη της Τρίπολης και τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Φαλάνθου, και εκμηδενίζονται οι όποιες διαρροές υπήρχαν.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης τόνισε ότι «με γρήγορες αποφάσεις και βαθιά γνώση των ζητημάτων επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα σε όφελος των πολιτών» και υπογράμμισε τη σημασία του έργου για την αναβάθμιση της ποιότητας και της ποσότητας του μεταφερόμενου νερού, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog