Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Απόγνωση των Ανθρώπων με Αναπηρία. Δε θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα το Δεκέμβρη

Πάγια τακτική έως και το 2013 ήταν να καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα του τελευταίου διμήνου κάθε έτους εντός του Δεκέμβρη.
Συγκεκριμένα, το προνοιακό επίδομα του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη κάθε έτους καταβαλλόταν πριν τα Χριστούγεννα.


Ο προφανής λόγος ήταν η ενίσχυση των Ανθρώπων με αναπηρία, σε μια περίοδο που χρειάζονταν τα χρήματα για να κάνουν γιορτές.

Φυσικά η πάγια αυτή τακτική, εξυπηρετούσε και τη λογιστική ολοκλήρωση του οικονομικού έτους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας φέτος, η καταβολή αποκλείεται να γίνει εντός Δεκέμβρη αλλά στα μέσα Γενάρη.

Σημειώνουμε ότι όλοι οι Άνθρωποι με αναπηρία αναμένουν αυτά τα χρήματα, τα οποία και δικαιούνται, από τα προνοιακά επιδόματα, ενώ για τους περισσότερους αποτελούν τη μοναδική πηγή εσόδων τους, την επιβίωσή τους.

Αφουγκραζόμενοι την κραυγή απόγνωσης των Ανθρώπων με Αναπηρία που δε θα έχουν ούτε τα αγαθά για την επιβίωσή τους αυτές τις γιορτές, ενημερώσαμε όλους όσους μπορούσαν να παρέμβουν μήπως και την τελευταία ακόμη στιγμή κινηθεί η διαδικασία καταβολής των προνοιακών επιδομάτων, κάτι που πλέον είναι και πρακτικά αδύνατο.



Πηγή:
http://takisalexandrakis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog