Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Χάθηκε αντικείμενο. παρακαλούμε βοηθήστε...

Χάθηκε βέρα , ασημένια - μικρής αξίας.




Πιθανό σημείο έξω από το "περίπτερο της Φωτεινής' στη  Μεγαλόπολη.
Δίνεται αμοιβή.
Τηλ. 6974322232.
Ευχαριστώ πολύ

2 σχόλια:

  1. Na χαθει ή βερα δεν τρέχει και τίποτα. Τα συναισθήματα είναι κακό αν χαθούν.
    Ετσι για να φύγει η στεναχώρια το λέω καλοπροαίρετα.
    Το αν φοράει κάποιος τη βέρα του ή όχι αποτελεί ένα θέμα προς συζήτηση προκαλώντας ακόμη και στην εποχή μας ερωτηματικά και καχυποψία η άρνηση κάποιου να επιβεβαιώνει καθημερινά τον έγγαμο βίο του με ένα δακτυλίδι.

    Θα πει κανείς ότι δεν πρόκειται απλά για ένα δακτυλίδι. Δεκτόν. Είναι το πιο παραδοσιακό σύμβολο ενός γάμου - ευτυχώς δεν επικράτησε να φοράμε και τα στέφανα - και έχει ουσιαστική συναισθηματική αξία. Αλλά, ο γάμος είναι πολύ παραπάνω από ύλη και ομορφιά. Είναι η αληθινή σχέση δυο ανθρώπων και η διάθεση τους ο ένας να είναι για τον άλλον, στα καλά και τα άσχημα.

    Επίσης, μάλλον είναι μύθος ότι η βέρα «προλαμβάνει» την απιστία. Τόσα και τόσα παραδείγματα βγαλμένα από τη ζωή επαληθεύουν το σαν θέλει ο γαμπρός και η ερωμένη τύφλα να έχει η βέρα. Επομένως, ας μην κατηγορούμε τον σύντροφο μας ότι ο λόγος που την απαρνιέται τη βέρα το δεξί είναι για το παίζει εργένης, ελεύθερος και ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΗΛΕ ΤΗ ΑΜΕΙΒΙ ΝΤΙΝΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog