Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιάννης Παναγιωτόπουλπος παρευρέθηκε στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου στην Μεγαλόπολη συμμετείχε ο Αν. Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων της ΝΔ Γιάννης Παναγιωτόπουλος, από το Τουρκολέκα.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, που θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, έκανε την πρώτη επίσημη πολιτική παρουσία, μετά την ανάληψη της νέας πολιτικής θέσης!




Σε δήλωσή του μετά το πέρας της παρέλασης είπε: βλέποντας τα καθαρά πρόσωπα των παιδιών του τόπου μας, που με περηφάνεια τίμησαν τις θυσίες των προγόνων μας, γεμίζω με ελπίδα και κουράγιο!
 Είναι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε και ότι με τη συμβολή όλων μας το αύριο δεν θα είναι αβέβαιο, θα είναι σίγουρο και σταθερό!
Θα νικήσουμε και σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να αντικρίζουμε στα μάτια τις επόμενες γενιές των Ελλήνων!

9 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ. Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΗΤΑΝ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΚΕΙ; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ λιβανισμα του κάνετε του κυρίου.
    με το ζόρι να βγάλετε βουλευτη τον συγχωριανό της επόμενης ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ .
    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ .
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΩΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΔΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ... ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ; ΗΤΑΝ ΤΥΧΊΟ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ? ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ?
      ΕΔΩ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ?
      ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΑ (Κ) ΛΕΦΤΑ ΦΟΥΣΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟ ΤΣΕΚΕ ΒΑΡΑ; ΤΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟΔΩΣΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΑΛΑΜΗΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΡΜΑΝΙ ΓΙΑ ΔΟΞΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΗΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ... ΠΙΣΤΕΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ...

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog