Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανέλαβε και επίσημα το Δήμο Τρίπολης ο Δημήτρης Παυλής (photos&video)

Παυλής: Η Τρίπολη από σήμερα αλλάζει σελίδα

Σμυρνιώτης: Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε ώστε να πάει μπροστά ο Δήμος
Αναλαμβάνει επίσημα από σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου η νέα δημοτική αρχή Τρίπολης με δήμαρχο το Δημήτρη Παυλή. Το πρωί της Δευτέρας ο κ. Παυλής αλλά και εκλεγμένοι σύμβουλοι βρέθηκαν στο Δημαρχείο της Τρίπολης όπου ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και υπάλληλοι του Δήμου τους υποδέχτηκαν.
Ο κ. Σμυρνιώτης έκανε μία ενημέρωση στο νέο δήμαρχο για θέματα που τρέχουν στο Δήμο ώστε να μην υπάρξει κάποιο κενό σε αυτή την μεταβατική περίοδο.  Τόνισε ότι υπάρχουν εκκρεμότητες από απειροελάχιστες έως μηδαμινές όπου με συνεργασία θα μπορέσουν να λυθούν.
Είμαστε στη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα την περίοδο προσαρμογής
Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αφού ευχαρίστησε τον κ. Σμυρνιώτη για την ενημέρωση δήλωσε ότι σήμερα ξημερώνει μία νέα μέρα για το δήμο και για τα επόμενα 5 χρόνια έχει την ευθύνη. Ενημερώθηκε για βασικά θέματα του δήμου αλλά εκεί που στάθηκαν περισσότερο όλοι ήταν στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που είναι δύσκολο ν’ αντιμετωπιστεί. Ο κ. Παυλής θα συναντηθεί την Τετάρτη με  όλες τις παρατάξεις ώστε να μεθοδευθεί η στάση τους απέναντι σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.
Ευχόμαστε τα επόμενα 5 χρόνια να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα, το έχουν ανάγκη οι πολίτες της Τρίπολης
Μετά την Τετάρτη θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους αντιδημάρχους ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.
ΠΗΓΗ: arcadiaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog