Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ποιες ειδικότητες ζητά προσωπικό ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας! μέσω εθελοντικής κινητικότητας

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, με έδρα το Λεωνίδιο Αρκαδίας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι με το άρθρο 9 του Ν. 4285/2014 δόθηκε νέα παράταση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των εργαζομένων στο πρόγραμμα ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, που λήγει την 30η Σεπτεμβρίου 2014.
Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένων των αυξημένων αναγκών του Δήμου σε ανθρώπινο δυναμικό, ανακοινώνεται ότι μπορεί, ως φορέας υποδοχής, να δεχθεί και να ικανοποιήσει αιτήσεις υπαλλήλων με τις παρακάτω ειδικότητες, που επιθυμούν να μεταταχθούν στον Δήμο Ν. Κυνουρίας.




α/α Κατηγορία (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ)
Κλάδος/ Ειδικότητα Σχέση Εργασίας
1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
2 ΠΕ Οικονομικού – Λογιστικού Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
3 ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
4 ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
5 ΠΕ Γεωπόνων (ζωικής ή φυτικής παραγωγής) Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
6 ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών Έργων Υποδομής Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
7 ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών Δομικών Έργων Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
8 ΤΕ Τεχνολόγων Τοπογράφων Μηχανικών Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.
9 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων Μόνιμος ή Ι.Δ.Α.Χ.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι, αφού προηγουμένως εξασφαλίσουν τη συναίνεση του φορέα στον οποίο υπηρετούν, μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, (αρμόδιοι υπάλληλοι: Ιωάννης Λίζας & Αλεξάνδρα Καμβύση, τηλέφωνα επικοινωνίας 27573 60212 & 60202, fax: 27570 23224) ή στην Tαx. Διεύθυνση: Δήμος Νότιας Κυνουρίας, Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22 300.
Σημειώνεται ότι ο παραπάνω πίνακας δεν είναι δεσμευτικός για την υπηρεσία, ούτε αποτελεί προκήρυξη πλήρωσης θέσεων. Υπάλληλοι άλλων ειδικοτήτων ή άλλων εκπαιδευτικών κατηγοριών μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για τη μετάταξή τους στον Δήμο μας, όπως ο Νόμος ορίζει.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Πηγή:  www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog