Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η πρώτη επίσημη συνάντηση Γιαννακούρα - Παπαδόπουλου, για θέματα του Δήμου Μεγαλόπολης.(βίντεο)

της  Γεωργίας  Δημητρακοπούλου

Σήμερα  Δευτέρα  22/9/2014  μεσημέρι (14.30) έγινε  η  πρώτη  επίσημη  συνάντηση
του  αντιπεριφερειάρχη  Αρκαδίας  Βαγγέλη  Γιαννακούρα,  με  τον  Δήμαρχο  Μεγαλόπολης
Διονύση  Παπαδόπουλο,
  στο  γραφείο  του  κ.  Γιαννακούρα  στην  Τρίπολη.





Στην  συνάντηση  παρευρέθησαν  επίσης  οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Μεγαλόπολης Σπύρος Τσιριγώτης, Γιάννης Φουσέκης και Αθανάσιος Δάρρας.
Ακόμα ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής «Πάρνων ΑΕ» Μαρίνος Μπερέτσος, η εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ» Χριστίνα Καλαθά , ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Γιώργος Λέπουρας και ο Γεωλόγος Θανάσης Μακρής.

Η  συζήτηση  εκτυλίχθηκε  παραγωγικά,  μιας  και  μπήκαν  τα  μεγάλα  θέματα  του  Δήμου  Μεγαλόπολης  και  ειδικότερα  όσα  αφορούν  στο  ΕΑΠ,  το  οποίο  συνδιαχειρίζεται 
η  Περιφέρεια  με  τον  Δήμο.

Όπως  σήμερα  το  μεσημέρι  ενημέρωσα  από  την  εκπομπή  μου,  ο  κ. Γιαννακούρας
θα  φιλοξενηθεί  στην  "Εκπομπή"  της  Τρίτης  23/9/3014.

Έτσι  θα  έχουμε  την  δυνατότητα  να  συζητήσουμε  άμεσα, για  όλα  τα  μεγάλα  έργα
ανάπτυξης του  Λεκανοπεδίου  Μεγαλόπολης  καθώς  και
για  τις  λεπτομέρειες  της σημερινής  συνάντησης των 2 ανδρών,
όπως  επίσης  και  για  θέματα του νομού  Αρκαδίας.




-----------------------------------------------------------

Από  το  γραφείο  του  κ.  Γιαννακούρα  παραλάβαμε  το  κάτωθι  δελτίο  τύπου:


Ταύτιση θέσεων και απόψεων για το μέλλον του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης, υπήρξε στην πρώτη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα με το νέο Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, κυρίως της αξιοποίησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου (λιγνιτόσημου)καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει  η περιοχή.

Κοινή απόφαση ήταν τα χρήματα του Πόρου, που δίνεται από τη ΔΕΗ στην περιοχή, να αξιοποιηθούν για την υλοποίηση μεγάλων έργων και να μην δαπανηθούν σε μικροέργα.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν επίσημα τα έργα που σχεδιάζονται. Έργα, που παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν, όταν υλοποιηθούν θα βοηθήσουν σημαντικά στην τουριστική και αγροτική ανάπτυξη του Λεκανοπεδίου.

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου  ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας θα βρεθεί στην περιοχή της Μεγαλόπολης για να συζητηθούν επιτόπου κάποια θέματα και να δοθούν λύσεις.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της τρίωρης συνάντησης,  ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για την πρώτη  συνάντησή τους, την οποία χαρακτήρισε  εποικοδομητική,  αφού όπως παραδέχθηκε «ο κ. Γιαννακούρας συνεργάζεται πάντα με το Δήμο Μεγαλόπολης σε ένα υψηλό επίπεδο».

Από τη δική του πλευρά ο κ. Γιαννακούρας αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους συνεργάτες του τόνισε πως «είναι ευχάριστο που υπάρχει ταύτιση απόψεων και θέσεων για το μέλλον του Λεκανοπεδίου και για τις δράσεις που πρέπει να αναλάβουμε όλοι μαζί και μάλιστα είδαμε πάρα πολλά θέματα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη στην Μεγαλόπολη».
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο δήμαρχο και στους συνεργάτες του και επεσήμανε πως η ευαισθησία του για το Δήμο Μεγαλόπολης είναι ιδιαίτερη και ελπίζει σε πέντε χρόνια το πρόσημο της κοινής προσπάθειας να είναι θετικό.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Μεγαλόπολης Σπύρος Τσιριγώτης, Γιάννης Φουσέκης και Αθανάσιος Δάρρας.  Ακόμα ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής  «Πάρνων ΑΕ» Μαρίνος Μπερέτσος, η εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ»  Χριστίνα Καλαθά , ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Γιώργος Λέπουρας και ο Γεωλόγος Θανάσης Μακρής,  οι οποίοι παρουσίασαν την πορεία των μελετών που υλοποιούνται και αφορούν τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να πληρωθούν από πόρους που διαχειρίζεται η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Ο κ. Γιαννακούρας ζήτησε, τέλος,  από τους μελετητές επίσπευση των διαδικασιών και ωρίμανση των μελετών, ώστε να υλοποιηθούν γρήγορα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και θα ωφελήσουν την τοπική οικονομία του Λεκανοπεδίου, δίνοντας του νέα αναπτυξιακή ώθηση.









15 σχόλια:

  1. Ευγε ο κος Δήμαρχος ακούραστος επιμελής και πάνω απ΄όλα δεκτικός στην εμπειρία και τη γνωση των παλαιοτέρων του.
    Και πάλι εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OTAN ANAΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΑΚΟΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΠ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΑΝ "ΚΛΕΦΤΙΚΑ"..
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...
    Α ΡΕ ΣΑΚΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ....
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΡΕΣ ,ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ΘΑ ΣΩΘΕΊ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ....
    ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΤΕ...
    ΘΑ ΤΟ ΊΔΩΜΕΝ ΦΥΣΙΚΑ ..

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΕΡΓΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΥΚΑΙΟ ΝΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΙΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΛΕΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ. ΜΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΣΟ. ΜΑΚΑΡΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω σε όλα τα σχόλια κάποιον επαγγελματικά να θέλει να ξεχωρίσει το Σακη από τους παλιούς αν το κάνει με εντολή του Σακη θα έχει πλάκα άν το κάνει όμως χωρίς σκοπό τότε είναι μακριά νυχτωμένος ή εκτός θεωρεί το Σακη βλάκα η ανίδεο.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΣΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.

      Διαγραφή
  4. Μου αρέσει που ο κ. Γιαννακούρας μιλά για μάντρες και μαντρούλες, όταν για όσο διάστημα έχει διαχειριστεί το ΕΑΠ, εκ μέρους της Περιφέρειας, δεν έχει κάνει κάτι άλλο από το να κάνει ασφαλτοστρώσεις. Όχι ότι μπορεί να κάνει και κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω μια απορία όμως: καλά όλα αυτά τα σχέδια που κάνουν επί χάρτου, αλλά για την ταμπακιέρα δε μίλησε κανένας. Και καλά ο κ. Δήμαρχος, δεν είναι δυνατόν ακόμα να γνωρίζει με λεπτομέρειες για τα του ΕΑΠ, αλλά ο κ. Γιαννακούρας, ξέρει και δε μιλά... Θα ήθελα να μάθω το εξής: πόσα χρήματα έχει αυτή τη στιγμή η Περιφέρεια από το 4ο ΕΑΠ; Εάν υπολογίσουμε ότι το 4ο ΕΑΠ ξεκίνησε από το έτος 2012 και έχουμε 2014, πρέπει σήμερα η ΔΕΗ να έχει δώσει τουλάχιστον τα χρήματα που αντιστοιχούν στη διετία 2012-2013. Τα έχει δώσει όλα όμως; Αν δε τα έχει, γιατί δεν τα έχει; Μήπως αυτό σχετίζεται με τις εξελίξεις στη "Μικρή ΔΕΗ"; Μήπως σχετίζεται με κάτι άλλο; Επειδή λοιπόν σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, το πρώτο που πρέπει να μας διαβεβαιώνουν οι πολιτικοί μας είναι ότι για ό,τι σχεδιάζουν έχουν και τα αντίστοιχα χρήματα. Το "τα λεφτά υπάρχουν", χωρίς αποδείξεις, είναι λόγια άλλων που πέρασαν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας! Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: Πόσα λεφτά έχει ο κ. Γιαννακούρας για να φτιάξει τις "εργάρες" που λέει και κάποιος άλλος φίλος μας στο blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δεν εχεις ιδεα απο αυτα τα πραγματα ,απο την μια ρωτας και απο την αλλη βγαζεις συμπερασματα και κρίνεις ως ανιδεος.
      τα χρηματα που θες να μαθεις κατατιθεντο σε δοσεις απο την δεη.
      το ιντερνετ προσφερει ενημερωση αρκει να μαθεις να ψαχνεις πρωτα.
      οσο για τις μαντρες και τις μαντρουλες ξερουμε καλα ποιοι τις εκαναν.

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,
      Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΣΥΜΑΚΟΠ. ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .[ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ]
      ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..
      ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?
      Ο ΓΙΑΝΑΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ..
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ??? ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ...
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ.
      ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΝΑ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .

      Διαγραφή
    3. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ . ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΡΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ( ΒΛΕΠΕ ΣΟΥΛΟΥ) ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ¨??????????? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΑΓΕ ¨???????????????? ΑΠΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ? ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ

      Διαγραφή
  5. Επειδή δε γνωρίζω να ψάχνω στο ίντερνετ, και είναι πολλοί σαν κι εμένα, αφού ξέρεις όπως φαίνεται, μπορείς να μπείς στον κόπο να με ενημερώσεις πού μπορώ να βρώ πόσα χρήματα υπάρχουν σήμερα για το ΕΑΠ; Πραγματικά, θα ήθελα να μάθω! Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΠΗ ΚΑΙ ΦΟΥΣ΄ ΚΗ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΥΡΙΟΙ,
    ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ , ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλεπω καλα? τον Φουσεκη ως τι τον εχει παρει μαζι του στηνΤριπολη? Ημαρτον Θεε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ. Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΑΚΗ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ... Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗΣ.... ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ... ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙΣ...

      Διαγραφή
  8. έτσι γίνεται πάντα και οι προηγούμενοι ποιους αξιοποίησαν? τα άτομα με τα πολλλλλλλα προσόντα και μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.2 βλεπω το κατεχεις το αθλημα να ξεχωριζεις τους ανθρωπους με τα πολλλλα προσοντα.θελει να κρυφτει και η χαρα δεν σαφηνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog