Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος είναι ο "μαϊμουδιάρης" (υφ)υπουργός με πτυχίο εκ Ρουμανίας;;

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος με αφορμή τις αιχμές που αφήνει εις βάρος τους ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης για τα «μαϊμού» πτυχία των δημόσιων υπαλλήλων.




Ο κ.Μπαλασόπουλος παρεμβαίνοντας στην εκπομπή Πρωϊνή Αρτ-ηρία με την Φραντζέσκα Σαββοργινάκη κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ψάξει τους «μαϊμού» πτυχιούχους στο υπουργικό Συμβούλιο κι όχι στους κόλπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Μπορεί να μας πει ο κύριος Μητσοτάκης για τον υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο φαίνεται να πήρε πτυχίο στη Ρουμανία χωρίς να μιλάει λέξη ρουμανικά; Του το ταχυδρομήσανε το πτυχίο; Εκεί να αναζητήσει τους μαϊμουδιάρηδες ο υπουργός κι όχι να λοιδορεί έναν ολόκληρο κλάδο», είπε ο Θέμης Μπαλασόπουλος, αφήνοντας σύξυλους τόσο τους καλεσμένους στο στούντιο του ΑΡΤ όσο και την παρουσιάστρια της εκπομπής.

6 σχόλια:

  1. Ξερεις κανέναν να έχει σπουδασει Ρουμανια, Ιταλία , Αγγλία κ.λ.π που να ξέρει γράμματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει γούστω να είναι Αρκάδας και να πάρουμε τέτοια ντοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΣΟΥΤΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Οδυσσέας (ο γιός του Λαέρτη από την Ιθάκη) δεν είχε πτυχίο ρε παιδιά... Αλλά ήταν πολυμήχανος και τα κατάφερε. Τι ψάχνουμε τώρα ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαϊμούδες δεν είναι όλα τα πτυχία από τις χώρες αυτές ??? Ιταλία, Ρουμανία κ.λ.π..
    Αν είχαν α@@@@@@ ας έπαιρναν στην Ελλάδα οι αναλφάβητοι. Απορώ πως τους εμπιστευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog