Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλήψεις σε Λακωνία, Αργολίδα και Αρκαδία

Συνελήφθη ένας 52χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Λακωνία 
Κατασχέθηκαν -129- γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη, σήμερα (30.9.2014) το πρωί, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.



Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 52χρονου, όπου βρήκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -129- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ο 52χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.

---------------------------------------


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Εξιχνίαση υπόθεσης απάτης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία (1) υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 26.9.2014, στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 27χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για απάτη.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (30.9.2014) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
--------------------------------


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη, χθες (29.9.2014) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μηχανήματα και μεταλλικά οικοδομικά υλικά, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα (1) κυνηγετικό όπλο, το οποίο ο 34χρονος κατείχε παράνομα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog