Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Μεγαλόπολης: οι Επιτροπές, Εταιρείες, Επιχειρήσεις και τα μέλη τους








ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΤΑ»
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης όρισε, ως εκπροσώπους, για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, για την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ», τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους, ήτοι:
1. Τσιριγώτης Σπυρίδων του Νικολάου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας.
2. Γιώτης Δημήτριος του Παναγιώτη, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας.
3. Βλασόγιαννης Παναγιώτης (Νότης) του Στυλιανού, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας.

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»
Το Δ.Σ. όρισε τα μέλη του εννεαμελούς (9) Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κοινωνική Πρόνοια και Αλληλεγγύη Δήμου Μεγαλόπολης», ως εξής:
1. Δούκουρης Ανδρέας του Ευαγγέλου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Μαρκολιά Γεώργιο του Δημητρίου.
2. Τζιούβελης Νικήτας του Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Μπάζιο Ιωάννη του Παναγιώτη.
3. Σβερκούνος Ηλίας του Αλεξάνδρου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Δάρρα Αθανάσιο (Σάκη) του
Βασιλείου.
4. Τσουμπλέκας Ευάγγελος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας Τσίρμπα Ηλία του Νικολάου.
5. Καρατζαφέρης Φώτιος του Θεοδώρου, Δημοτικός Σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας, με αναπληρώτριά του, τη Δημοτική Σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας Μακρή Χριστίνα του Νικολάου.
6. Μιχόπουλος Θεόδωρος του Ιωάννη, δημότης, με αναπληρώτριά του τη δημότισσα Τσικούρη Γεωργία του Κωνσταντίνου.
7. Νικολοπούλου - Κωσταρίδη Σταυρούλα του Κωνσταντίνου, δημότισσα, με αναπληρωτή της το δημότη Παναγόπουλο Σταύρο του Νικολάου.
8. Μασούρας Ηλίας του Ιωάννη, δημότης, με αναπληρώτριά του τη δημότισσα Ταγκαλάκη Σοφία του Ηλία.
9. Τσίρη Χριστίνα του Ηλία, εκπρόσωπος των εργαζομένων, με αναπληρώτριά της την εκπρόσωπο εργαζομένων Καντέλη Αθηνά του Αθανασίου.
Επίσης, εξέλεξε με φανερή ψηφοφορία από τα ανωτέρω μέλη του τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, ως εξής:
 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου εκλέγεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Δούκουρης Ανδρέας του Ευαγγέλου.
 Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου εκλέγεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Τζιούβελης Νικήτας του Κωνσταντίνου.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου ακολουθεί τη θητεία του δημοτικού συμβουλίου και θα λήγει πάντοτε με την εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»
Το Δ.Σ. όρισε το εννεαμελές (9) Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης», ως εξής:
1. Μιχόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Τζιούβελη Νικήτα του Κωνσταντίνου.
2. Δάρρας Αθανάσιος (Σάκης) του Βασιλείου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Τσιριγώτη Σπυρίδωνα του Νικολάου.
3. Μαρκολιάς Γεώργιος του Δημητρίου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Κουρέτα Γεώργιο του Θεοδώρου.
4. Σβερκούνος Ηλίας του Αλεξάνδρου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Μπάζιο Ιωάννη του Παναγιώτη.
5. Κανέλλος Βασίλειος του Νικολάου, Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο μειοψηφίας Γαλάνη Δέσποινα του Νικολάου.
6. Μασούρα Κωνσταντίνα του Ηλία, εκπρόσωπος της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης, με αναπληρώτριά της την εκπρόσωπο της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης Κουρέτα Μαρία του Δημητρίου.
7. Καλόμαλου – Λαγούδη Μαρία του Ιωάννη, δημότισσα, με αναπληρώτριά της, τη δημότισσα Κατσούλα Αλεξάνδρα του Αναστασίου.
8. Γαλάνης Κωνσταντίνος του Αθανασίου, δημότης και κάτοικος, με αναπληρωτή του το δημότη και κάτοικο Πουλόπουλο Παναγιώτη του Ελευθερίου.
9. Παναγόπουλος Σταύρος του Νικολάου, δημότης και κάτοικος, με αναπληρωτή του, το δημότη και κάτοικο Χλιό Ιωάννη του Αναστασίου.
Από τα παραπάνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης» ορίζονται:
 Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Μιχόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη.
 Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Δάρρας Αθανάσιος (Σάκης) του Βασιλείου.
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση λήγει το αργότερο τρεις (3) μήνες μετά την εγκατάσταση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

«ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ   Β΄/ΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»
Το Δ.Σ. τα μέλη του 13μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Σχολική Επιτροπή με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης», ως εξής:
1. Κακκαβάς Πολύβιος του Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Δούκουρη Ανδρέα του Ευαγγέλου.
2. Μαρκολιάς Γεώργιος του Δημητρίου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Μπάζιο Ιωάννη του Παναγιώτη.
3. Κουρέτας Γεώργιος του Θεοδώρου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Βλασόγιαννη Παναγιώτη (Νότη) του Στυλιανού.
4. Δάρρας Αθανάσιος (Σάκης) του Βασιλείου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Τζιούβελη Νικήτα του Κωνσταντίνου.
5. Σβερκούνος Ηλίας του Αλεξάνδρου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Φουσέκη Ιωάννη του Γεωργίου.
6. Γαλάνη Δέσποινα του Νικολάου, Δημοτική Σύμβουλος μειοψηφίας (μείζονος), με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο μειοψηφίας (μείζονος) Καρατζαφέρης Φώτιος του Θεοδώρου.
7. Λαμπρόπουλος Παναγιώτης του Ηλία, Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας (πλέον ελάσσονος), με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο μειοψηφίας (ελάσσονος) Τσίρμπα Ηλία του Νικολάου.
8. Γαλάνης Κωνσταντίνος του Αθανασίου, Διευθυντής ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, με αναπληρώτριά του, την Ηλιοπούλου Σοφία του Φωτίου, Διευθύντρια Γυμνασίου Μεγαλόπολης.
9. Μπούρας Θεόδωρος του Γεωργίου, Διευθυντής του Ενιαίου Λυκείου Μεγαλόπολης, με αναπληρωτή του το Τσόπελα Ιωάννη του Φίλιππα, Υποδιευθυντή ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.
10. Γκιουμές Ιωάννης του Νικολάου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων ΕΠΑΛ που είναι η μεγαλύτερη σχολική μονάδα, λόγω μη ύπαρξης ένωσης γονέων, με αναπληρώτριά του την εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου, Ζώταλη - Μανιάτη Σταυρούλα του Ηλία.
11. - , εκπρόσωπος μαθητικής κοινότητας για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με αναπληρωτή του τον εκπρόσωπο μαθητικής κοινότητας για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - .
12. Πεζούλας Κωνσταντίνος του Βασιλείου, δημότης και κάτοικος με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, με αναπληρώτριά του τη δημότισσα και κάτοικο Κατσούλα Αλεξάνδρα του Αναστασίου.
13. Δημητρακοπούλου - Κουρκουλή Αγγελική του Ιωάννη, δημότισσα και κάτοικος με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, με αναπληρώτριά της τη δημότισσα και κάτοικο Αδαμοπούλου Κωνσταντίνα του Ελευθερίου.
- Ο εκπρόσωπος μαθητικής κοινότητας για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά προτεραιότητα μεγέθους σχολικής μονάδας, με τον αναπληρωτή του, θα ορισθούν όταν γνωστοποιηθούν, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής των μελών του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.
Επίσης, εξέλεξε με φανερή ψηφοφορία από τα ανωτέρω μέλη του τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης», ως εξής:
 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου εκλέγεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κακκαβάς Πολύβιος του Κωνσταντίνου.
 Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου εκλέγεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κουρέτας Γεώργιος του Θεοδώρου.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου θα ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και θα λήγει πάντοτε με την εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

«ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ  Α΄/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»
Το. Δ.Σ. όρισε τα μέλη του 11/μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Σχολική Επιτροπή με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης», ως εξής:
1. Δούκουρης Ανδρέας του Ευαγγέλου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Κακκαβά Θεόδωρο του Κωνσταντίνου.
2. Βλασόγιαννης Παναγιώτης (Νότης) του Στυλιανού, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Δάρρα Αθανάσιο (Σάκη) του Βασιλείου.
3. Τζιούβελης Νικήτας του Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Μαρκολιά Γεώργιο του Δημητρίου.
4. Σβερκούνος Ηλίας του Αλεξάνδρου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Κουρέτα Γεώργιο του Θεοδώρου.
5. Μπάζιος Ιωάννης του Παναγιώτη, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας Φουσέκη Ιωάννη του Γεωργίου.
6. Κανέλλος Βασίλειος του Νικολάου, Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας (μείζονος), με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο μειοψηφίας (μείζονος) Τσουμπλέκα Ευάγγελο του Γεωργίου.
7. Μακρή Χριστίνα του Νικολάου, Δημοτική Σύμβουλος μειοψηφίας (ελάσσονος), με αναπληρωτή της, Δημοτικό Σύμβουλο μειοψηφίας (ελάσσονος) Γεωργακόπουλο Ιωάννη του Νικολάου.
8. Λύρας Γεώργιος του Ηλία, Διευθυντή 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, με αναπληρώτριά του τη Διευθύντρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης Σαλάππα Αθηνά του Γεωργίου.
9. Μασούρας Ηλίας του Ιωάννη, Διευθυντής 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, με αναπληρώτριά του, τη Διευθύντρια 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης Μπελόκα Αικατερίνη του Γεωργίου.
10. Ζωγοπούλου Παναγιώτα του Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου που είναι η μεγαλύτερη σχολική μονάδα, λόγω μη ύπαρξης ένωσης γονέων, με αναπληρωτή της τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Χριστοπούλου – Μαρίνη Κωνσταντίνα του Κωνσταντίνου.
11. Αδαμοπούλου Κωνσταντίνα του Ελευθερίου, δημότισσα και κάτοικος με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, με αναπληρωτή της το δημότη και κάτοικο Χλιό Ιωάννη του Αναστασίου.
- Κατά τις συνεδριάσεις της Σχολικής Επιτροπής, όταν συζητούνται θέματα τα οποία αφορούν συγκεκριμένη σχολική μονάδα, καλείται ο οικείος διευθυντής σχολικής μονάδας, ο οποίος συμμετέχει με δικαίωμα ψήφου».
Επίσης, εξέλεξε με φανερή ψηφοφορία από τα ανωτέρω μέλη του τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης», ως εξής:
 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου εκλέγεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Δούκουρης Ανδρέας του Ευαγγέλου.
 Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου εκλέγεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Βλασόγιαννης Παναγιώτης (Νότης) του Στυλιανού.

25 σχόλια:

  1. ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΕ...
    ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΟΤΑ...
    ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ....
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
    ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ...
    Η Γ.Σ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ (ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΙΚΟΥ)...
    ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ...
    Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ....
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;
    ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μην το έχεις υπ' όψη σου, αλλά στη δημοκρατία συνηθίζεται οι αποφάσεις να παίρνονται από την πλειοψηφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ... ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ,,,,

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να μην το έχεις υπ' όψη σου, αλλά στις δικτατορίες συνηθίζεται οι αποφάσεις να επιβάλλονται από τις μειοψηφίες. Στη δημοκρατία γίνονται εκλογές -όπως και συνέβη στην περίπτωσή μας- για να αναδειχθεί η βούληση της πλειοψηφίας. Εσύ εκεί, με το ζόρι να γίνει το δικό σου και το αρεστό σου και το συμφεροντολογικό σου. Εσύ εκεί, με το ζόρι να κάνεις την τρίχα τριχιά, να δημιουργήσεις εντυπώσεις... Ποιός είναι ο "δημοκράτης" λοιπόν?
      Και αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιός επικαλέστηκε τη βοήθεια της παναγίας της τρυπητής όπως λες, τότε δυστυχώς έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης...

      Διαγραφή
    3. ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. Η ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ, ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΡΥΠΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...

      Διαγραφή
    4. Άκου αναλφάβητε μπουρδολόγε: τι νομίζω και τι θεωρώ εγώ ιδανικό σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας ή διακυβέρνησής της -για να χρησιμοποιήσω όρους ιεραρχικούς τους οποίους καταλαβαίνεις καλύτερα-, ούτε το ξέρεις, ούτε είναι της παρούσης. Της παρούσης όμως είναι πως εσύ τώρα που έχασες την κουτάλα και μαζί και τα ζουμιά, προσπαθείς να θολώσεις τα νερά και σου φταίνε δημοκρατίες, εκλογικά συστήματα, πλειοψηφίες, πασάδες (κουκιά τρως, κουκιά μολογάς), μέχρι και η παναγία η τρυπητή επειδή δεν έκανε αυτό που σε βόλευε. Αναγορεύεις τα προσωπικά σου συμφέροντα, τις κοντόφθαλμες επιδιώξεις σου και τα εγωιστικά "θέλω" σου, σε "συμφέρον της κοινωνίας" και προσπαθείς να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες ως "κανόνες της δημοκρατίας". Ποιός είναι ο αλαζόνας και ο καλαμοκαβαλάρης λοιπόν?
      Όσο για το τελικό αποτέλεσμα και τα τρύπια ψηφοδέλτια στα οποία επανέρχεσαι συνεχώς (σαν το δολοφόνο που γυρνά στον τόπο του εγκλήματος), εσύ και όλοι όσοι υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνετε από ποιόν και γιατί τρυπήθηκαν, τώρα και μετά την απόφαση του εκλογοδικείου, δεν έχετε πλέον ούτε το άλλοθι της βλακείας...

      Διαγραφή
    5. ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΠ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ Κ@Λ@ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΟΙ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ. ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚ@ΤΙΛ@Σ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...

      Διαγραφή
    6. Υπανθρωπάκο δε φταις εσύ... εγώ φταίω που ασχολούμαι με σκατόβλακες σαν και του λόγου σου. Κι αν θες να δεις κ@λ@γλείφτες κοίτα στον καθρέφτη σου και θα θυμηθείς τα γλυψίματα που έριξες στο βολευτή σου και το διοριστή σου...

      Διαγραφή
  3. Ελπίζω μόνο δάσκαλε να μην έχουμε τα ίδια και με σένα. Εννοώ, δε πιστεύω να αρχίσετε να βολεύετε τους κολλητούς σας και τους συγγενείς σας... Αν ήταν έτσι, ξαναβγάζαμε τα προηγούμενα λαμόγια. Μη ξεχνάς ότι σε ψηφίσαμε για να τ' αλλάξεις όλ' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 3:31 ΜΗ ΦΑΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ. ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΤΡΤΕΙΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

      Διαγραφή
  4. Ο κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του Δήμου Μεγαλόπολης! Πρέπει, δυστυχώς, κάποιες φορές να αναφέρονται και τα αυτονότητα, γιατί κάποιοι δε μπορούν να τα καταλαβαίνουν. Τώρα, ποιοί είναι μέλη στα συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου, ποιοί θα παίρνουν τα έργα και τις εργασίες, ποιά είναι τα χ ω ρ ι ά του Δήμου, κατά που πέφτουν αυτά και γενικά, τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο, Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ δουλειά του κ. Διονυσίου Παπαδόπουλου! Γιατί ο κ. Παπαδόπουλος είναι για άλλα πράγματα, ανώτερα... Για τα "γήινα", τα πεζά τέλοσπάντων, είναι αρμόδιος ο Σπύρος, ο Γιάννης και ο Κώστας (δεν ξέρω αν είναι ζεστός ο τελευταίος), που έχουν εμπειρία, που ξέρουν τα προβλήματα του τόπου... Έτσι λοιπόν, ας μη σκοτίζει κανείς τον κ. Δήμαρχο με ανούσια πράγματα... Ας πίνει τον καφέ του και ας διαβάζει την εφημερίδα του τις Κυριακές (και όχι μόνο) και ο Σπύρος, ο Γιάννης και ο Κώστας (πάλι κρατάω επιφυλάξεις για τον τελευταίο...) θα κάνουν τη δουλειά, όπως ξέρουν... Στο τέλος της πενταετίας μπορεί (λέμε μπορεί...) να ρωτήσει τι έγινε κατά τη θητεία του και μπορεί (λέμε μπορεί...) να του πούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν έχω να πω ελάχιστα πραγματάκια για όλους εσάς τους πονεμένους από την αυλή του βασιλιά που έχασε τον θρόνο του.
    Τα τελευταία 8 χρόνια ξέρετε πόσες σημαντικές αποφάσεις πήρε το συμβούλιο στην Μεγαλόπολη με οριακή πλεοψηφία ?
    Πόσες φορές ο Μπούρας πέρασε την γραμμή του με τη δύναμη της πλειοψηφίας?
    Πόσες φορές η πλειοψηφία δέχθηκε μια πρόταση από την αντιπολίτευση?
    Ξέρετε και φυσικά ξέρετε αλλά μέχρι τώρα το έκαναν οι δικοί σας, τώρα σας πειράζει.
    Ρε παιδιά φτάσαμε Οκτώβρη, πέρασαν 5 μήνες ακόμα να το χωνέψετε?
    Και κάτι τελευταίο που δείχνει όμως από που προέρχονται τα σχόλια. Η διαφορά δεν είναι 4 , είναι 13 ψηφοδέλτια, όχι πως παίζει κάποιο ρόλο αλλά απλά δείχνει ότι δεν είσαστε ικανοί να διαβάσετε μια απλή απόφαση.όπως δεν διαβάσατε και την ένσταση που κάνατε, όπως δεν έχετε διαβάσει τίποτα με τα δικά σας μάτια.

    Βγαίνετε και στηρίζετε απλά ότι σας λένε να λέτε. Προπαγάνδα δηλαδή κανονική και με τον νόμο.

    Δεν πειράζει εσείς τα έχετε λύσει τα προβλήματα σας 8 χρόνια τώρα και έχετε την δυνατότητα να ασχολείστε με αυτά.

    Οι υπόλοιποι πολίτες όμως τους απασχολούν άλλα θέματα, αν το είχατε καταλάβει δεν θα κλαίγατε σαν διακορευμένες γυναικούλες τώρα.

    Εις το επανειδείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ. Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ...

      Διαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΛ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ? ΠΩΣ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ?ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ Η ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ !!! ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ . ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχύστηκε ο φίλος μας των 7:40... Αγχώνεται που γίνεται κριτική στη Δημοτική Αρχή... Δεν είχε συνηθίσει σε κριτική. Έτσι όμως έχουν τα πράγματα, δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Ο Παπαδόπουλος δεν κάνει το κουμάντο. Απλά για τον τύπο τον έβαλαν μπροστά. Μακάρι να μην έχει την τύχη του συνεπώνυμού του που έκανε την "Επανάσταση" το 1967 και τον έριξε ο Ιωαννίδης αργότερα... Δεν είναι υπερβολές αυτά φίλε μου. Το πράγμα φαίνεται από την αρχή. Ο Παπαδόπουλος απλά θα υπογράφει ό,τι του φέρνουν στο ταψί. Πιθανόν κι εσύ να ψήφισες έχοντας κατά νού αυτό το γεγονός. Ίσως ψήφισες γνωρίζοντας ότι το κουμάντο θα το κάνει η "κοινοπραξία" ΣΠΥΡΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης... Ίσως γι' αυτό ζορίζεσαι με τα σχόλιά μας. Όμως, ζωή να έχει αυτή η Κοινοπραξία, να είμαστε καλά όλοι μας και θα ζορίζεσαι για καιρό γι' αυτά που θα γράφουμε, γιατί το γλέντι τώρα αρχίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γλέντι τελείωσε λαμόγιο. Ότι φάγατε, φάγατε. Όσο και να σου κακοφαίνεται ήρθε ο καιρός αυτός ο τόπος να νοιαστεί για το μέλλον του και όχι για τις τσέπες σας...

      Διαγραφή
  8. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ???? ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΕΙ Ο Γ ΚΑΙ Ο Σ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ????? ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΒΙΟΛΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ . ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O MPOYRAS STIRIXE OLI TIN PROEKLOGIKI PERIODO STO NA POLEMISEI TOYS 3 PALIOYS KAI EXASE.
    AKOMI MIA ALITHEIA EINAI OTI EXASE TIS EKLOGES GIATI YPOTIMISE TON SAKI.
    PONOS MEGALOS EPISIS STOYS PALIOYS FILOYS TOY FOYSEKI GIATI XEROYN OTI MEGALO MERIDIO TIS NIKIS PAPADOPOULOU ANIKEI SE AYTON.

    OSO SYNEXIZETE AYTO TO PARAMYTHI MPOYRAKIA TOSO PIO POLY KANETE TOYS POLITES NA GELANE MAZI SAS KAI TOSO PIO POLY THA PONATE

    ALLA OI POLITES EXOYN PROVLIMATA KAI DEN TOYS NIAZEI O DIKOS PONOS POY XASATE TIS KAREKLES, SAS XEPERNANE KAI AYTO SAS PONAEI PIO POLY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.44. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΑΚΗΣ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ,,,,,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΒΡΩΜΟΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ,

      Διαγραφή
  10. Βρωμοπόντικα χωθείτε στους υπονόμους σας για πέντε χρονάκια γιατί ο νέος δήμαρχος είναι αποφασισμένος να ξεβρωμίσει την πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσιριγωτικοι τικ τακ τικ τακ

      Διαγραφή
    2. ας μαθει ο σακης πρωτα τι εστι σπυρος και γιαννης και μετα τα λεμε. ποιοσ ρε ζωα κανει κουμαντο στο δημαρχειο για ρωτατε ρεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΣΕΚΗ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ "ΕΠΕΙΣΕ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΗΤΑΝ "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ . ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ . ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?????? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ

      Διαγραφή
  12. Μεγαλύτερο βρωμοπόντικο είναι ο δημαρχάκος σου 12 χρόνια κολυμπαει στα βρομόνερα των τσιριγωτο-υπονόμων και τώρα βγήκε σαν άσσος από το μανικι καταπίνοντας όλα τα σκατα που έδωσαν .
    Για να ξεβρομίσει η πόλη πρεπει να τους ξανακατεβάσουμε στους υπονόμους.
    Καθε φορά που βλέπω τα λαμόγια ξερνάω τουλάχιστον ο μπούρας ρε ηλίθιε δεν έκλεψε και κανένας τους δεν τολμάει να πει μια κουβέντα οι αλλοι σου προκαλούν τρόμο που τους βλέπεις συνενώθηκαν την τελευταία στιγμή πίσω απο τον ανύπαρκτο μόνο και μόνο για τη μάσα.
    Ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog