Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την ανάληψη καθηκόντων απ’ τη νέα Δημοτική Αρχή, στις 31-8-2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της παράταξης, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, Δημήτρη Παυλή. Παρευρισκόμενοι ήταν η Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.

Έγινε μια καταγραφή και ενημέρωση από τον Δήμαρχο, καθώς και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την κατάρτιση της ατζέντας των άμεσων θεμάτων που καλείται να αντιμετωπίσει η Νέα Δημοτική Αρχή.

Πρώτη προτεραιότητα, όπως ήταν αναμενόμενο, τέθηκε το θέμα των απορριμμάτων.  Ένα θέμα πολύ κρίσιμο και σοβαρό. Τονίστηκε έντονα στη διάρκεια της συζήτησης, η βούληση για νομιμότητα και εκφράστηκε η παντελή έλλειψη ενημέρωσης για το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά την προετοιμασία για την υποχρεωτική σύγκληση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου ο κ. Παυλής ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις επιλογές του στην Δημοτική Ομάδα, για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν Αντιδήμαρχοι, τη θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου  και τις θέσεις για την Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Κλείνοντας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ορίζει, υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας της Δημοτικής Ομάδας τον κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog