Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Αποχώρησε ο Μ. Χρυσομάλλης όταν μίλησε ο Τατούλης (σήμερα στην Μεσσηνία)

"Σεμνή" η σημερινή τελετή παράδοσης (Γ. Αργυράκη) - παραλαβής (Ελένη Αλειφέρη) σήμερα στο Αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας. Πολύ λίγος ο κόσμος (δεν είχε είναι η αλήθεια γίνει και ιδιαίτερη προβολή), με αποτέλεσμα για την "ευπρέπεια της στιγμής" να κατεβάσουν τους υπαλλήλους της αντιπεριφέρειας.

Πέραν από τους τυπικούς λόγους Τατούλη, Νικολάκου, Αργυράκη και Αλειφέρη, μεγάλη σημασία έχει το "παρασκήνιο":




Ο Μίλτος Χρυσομάλλης (πολιτευτής της ΝΔ, πρώτος επιλαχών - στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και "κολλητός" του Αντώνη Σαμαρά), αποχώρησε από την αίθουσα επιδεικτικά, όταν πήγε να ανεβεί στο βήμα ο Π. Τατούλης.

Ο απερχόμενος Γ. Αργυράκης, παρά την γνωστή στους ... παροικούντες την περιφερειακή Ιερουσαλήμ αρχική μετεκλογική του πικρία γιατί δεν στηρίχθηκε στις περιφερειακές εκλογές και έμεινε απ' έξω, σήμερα ... ανάνηψε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "όσοι έφυγαν από τον Τατούλη πήραν διψήφιο ποσοστό με πρώτο νούμερο το 1".

Η Ελένη Αλειφέρη επανέλαβε, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Αλ. Κουμουνδούρου (πρωθυπουργού) "δώστε μου καλή διοίκηση να σας δώσω καλή οικονομία", ως ... ερμηνεία πιθανότατα της σημερινής αναπτυξιακής και οικονομικής κατάστασης της Πελοποννήσου.

Σε κατ' ιδίαν συζήτηση -μετά το επίσημο της τελετής- σε παρατήρηση υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου της "Πελοποννησιακής Ένωσης" στα λεγόμενα Αργυράκη ότι "εάν είχε γίνει ο "γάμος" Μανώλη - Δέδε τα πράγματα μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετικά", ο παρακείμενος Περιφερειάρχης Π. Τατούλης ... μπήκε στη συζήτηση σημειώνοντας: "ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ"...

Τέλος, η Ντίνα Νικολάκου, ακόμα πιο ώριμη, ξεπερνώντας ακόμα και την πολιτική συμπεριφορά και ετοιμότητα Τατούλη, παρατήρησε σε of the record συζήτηση με αναφορά σε "αντιπάλους" ότι "εμείς δεν έχουμε αντιπάλους, μόνο συνοδοιπόρους".

Πηγή: Pelopnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog