Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Γερά η ΔΟΞΑ Μεγαλόπολης, μπήκε στους 4 του Κυπέλλου Αρκαδίας

Με δύο γκολ από τον Μήτσι και ένα πέναλτι από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, η Δόξα Μεγαλόπολης πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.




Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη εικόνα. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μήτσι με σουτ άνοιξε το σκορ και έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους. Το 2-0 έγινε από τον ίδιο παίκτη, με νέο σουτ στο 62' "κλειδώνοντας", ουσιαστικά, την πρόκριση.

Στο 86', ο Μακρής ανέτρεψε τον Πέπα, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδωσε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Ορχομενού και ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Θοδωρής Μούστος με σουτ από την μεγάλη περιοχή, κάνοντας το 3-1. Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, η Δόξα πανηγύρισε την πρόκριση, έχοντας απόντες τους Τζιανή και Φ. Γκίτζια, οι οποίοι έμειναν εκτός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Μεγαλόπολης:Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Γ. Αλεξανδρής, Μοσχίδης, Σβερκούνος, Κοσκολός (74' Παπαδόπουλος), Δρόσος (74' Πέπα), Δ. Λυμπερόπουλος, Μήτσι, Ν. Λυμπερόπουλος, Αντώνακας (86' Ν. Αλεξανδρής)

Ορχομενός Λεβιδίου:Ι. Μακρής, Τσαρουχάς, Τσούσης, Σιόλας (81' Κανακάρης), Ηλιόπουλος, Ντρέου, Ε. Μακρής, Θ. Μούστος, Μπακόπουλος (72' Παρασκευόπουλος), Σ. Μούστος, Ζιάζιαρης (52' Νέζος).
Γιώργος Θεοδωράκης
arcadiasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog