Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Μεγαλόπολη: Αδέσποτο επιτέθηκε σε έγκυο

Δεύτερο περιστατικό με επίθεση από σκύλο σημειώθηκε στα γραφεία της Δ.Ε.Η Μεγαλοπόλεως. Ειδικότερα σήμερα το πρωί αδέσποτος σκύλος όρμηξε σε έγκυο εργαζόμενη, τη στιγμή που εκείνη έβγαινε από το γραφείο της

Η άτυχη κοπέλα δέχτηκε τις δαγκωματιές στο χέρι και στο πόδι. Ευτυχώς στον ίδιο χώρο υπήρχαν και άλλοι εργαζόμενοι, οι οποίοι απομάκρυναν τον σκύλο και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως έγινε γνωστό, τα τραύματά της ήταν επιφανειακά.

15 σχόλια:

  1. Κύριοι του Δήμου και αγαπητοί συμπολίτες το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σε μία μέρα και με κόστος ελάχιστο.
    Με 30-40 ΦΟΛΕΣ η πόλη θα καθαρίσει από τα κοπρόσκυλα και τα παιδιά μας θα μπορούν ξανά να κυκλοφορούν χωρίς φόβο στους δρόμους.
    Σε κανέναν νοήμων άνθρωπο δε θα λείψουν τα βρωμόσκυλα που φέρουν και ένα σωρό αρώστειες.
    Ολα τα άλλα είναι ημίμετρα και υποκρισίες.
    Μακάρι να γίνει κάτι τετοιο και το επόμενο πρωι τα αυτοκίνητα του Δήμου να είναι φορτωμένα από ψόφια κοπρόσκυλα.
    Απίστευτα όμορφο θέαμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν είναι να ρίξουμε στα ¨βρομόσκυλα¨ όπως λες φόλα , εγώ προτείνω να ξεκινήσουμε από σένα .!!

      Διαγραφή
    2. το ποιο απιστευτο θεαμα θα ηταν να μαζευαν απο αυτη τη πολη μερικους σαν κι εσενα ελεος να μιλας ετσι για αυτα τα ζωα που τα παιρνρτε τα ζευγαρωνετε και αν δεν σας αρεσει η ρατσα τους τα πετατε στους δρομους και φυσικα τα αποκαλειται και κπροσκυλα....πηγαινετε και σε καμια αλλη πολη να δειτε πως τα εχπουν τα αδεσποτα αυτο το χαλι μονο στη μεγαλοπολη συνμβαινει...α και δεν ξερω αν ενημερωθηκατε οι φολες εχουν και προστιμα ευχαριστω ....

      Διαγραφή
    3. Σκέφτηκες παρα πολυ για να πεις αυτη τη μαλακια:Δεν νομιζω να ηθελες να ησουν στη θεση τους, και στο κατω κατω απο καποιους ασυνειδητους προηλθε η ριζα του κακου,που όταν βαρεθηκαν τα αμολησαν στην τυχη τους.Αυτές οι ψυχές σου έφταιξαν τώρα! Κάτι άλλο πρεπει να γίνει απο την πλευρά των τοπικών αρχών,δε νομίζεις?

      Διαγραφή
    4. μα τι λες φιλε μου τωρα ?
      θες να στεναχωρηθουν οι φιλοζωικές ?
      οι παρεμβατικες ?
      οι τοπικοι μας αναρχοντες?
      κι ο βαλασοπουλος?
      οι λεσχες και οι συλογοι μας?
      οι ανθρωπιστες μας?
      αυτοι που λοιπουντε τα σκυλια και διαμαρτυρωντε εντονος αλλα για τα ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.
      ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ?
      ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΛΑΘΩΣ ΚΑΝΕΙΣ.
      εδω μιλαμε για ψυχολογικα προβληματα...

      Διαγραφή
    5. τα αφεντικα τους θελουν φολα,εχουν ολοι απο ενα δυο και αν δεν τους κανουν τα αφηνουν ελευθερα,ο δικηγορος διπλα απο την αστυνομια το αφησε ελευθερο το αποτελεσμα να εχουν γινει 6 εκει στο σπιτι του η τα μαζευει η πληρωνει ενα γερο προστιμο να βαλουν μυαλο και οι αλλοι ολοι το ξερουν κανενας δε μιλαει φταιει ο καθε δημαρχος μετα

      Διαγραφή
    6. ΦΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....

      Διαγραφή
  2. φτου σου φασιστα φολα μονο στο χοντρο καρφιτσωμενο ζαγαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ ότι όλα τα πλάσματα έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης.

    Επειδή σε κανέναν νοήμων άνθρωπο δεν θα λείψεις και εσύ, το ίδο όμορφο θέαμα θα αποτελείς και εσύ πάνω σε ένα φορτηγό με ψόφια "δίποδα" κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις φόλες τις χρειάζονται οι άνθρωποι που κατάφεραν να γεμίσει η πόλη αδέσποτα είτε πετώντας τους σκύλους στους δρόμους είτε αφήνοντας τα αρσενικά τους να ζευγαρώνουν με αδέσποτα.
    ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΦΟΛΕΣ. ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
    Άμα δεν σου κόβει πως να καταλάβεις ότι με τις φόλες θα τεθούν σε κίνδυνο και τα παιδιά αλλά και τα οικόσιτα ζώα που βγαίνουν βόλτα. Πάντως αν αντιληφθώ κάποιον να ρίχνει φόλες το μόνο που θα κάνω είναι να ακολουθήσω το γράμμα το νόμου και αυτό θα οδηγήσει σε τουλάχιστον 1 χρόνο φυλάκιση και 5.000 ευρώ πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, η αλήθεια είναι ότι σε όλους μας θα αρέσει πολύ να σε δούμε κι εσένα ψόφιο στο αυτοκίνητο του Δήμου ως γνήσιο κοπρόσκυλο που είσαι. Αν η λύση είναι οι φόλες τότε πάρε πρωτοβουλία και κρεμάσου! Θα μας απαλλάξεις και σε κανέναν δεν θα λείψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτα ειναι παραμύθια. Εσκεμμένα γεμισαν τις πόλεις αδέσποτα για να δικαιολογήσουν το νομο για τα τσιπακια στα σκυλια και να μπορεσουν μετα τα φορολογισουν
    το διάβαζετε και σας φαίνεται χαζομάρα αυτο που λεω αλλα να δείτε οτι θα βγω αληθινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ... ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ;

      Διαγραφή
    2. επιτελους και ενας που δεν κοιματε σε αυτην την πολη

      Διαγραφή
  7. Τα αδέσποτα δεν φύτρωσαν κάποιοι "υπεύθυνοι" ιδιοκτήτες πέταξαν ορισμένα στο δρόμο όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν ή απλά βαρέθηκαν να τα φροντίζουν. Αυτά ζευγαρώνουν και το αποτέλεσμα είναι περισσότερα αδέσποτα.
    Τώρα ενοχλούνται οι "καθαροί¨ από τα "βρωμόσκυλα" και προτείνουν τη λύση της φόλας. Οι ίδιοι είναι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία βρωμόσκυλα ανθρώποι.
    Η συμπόνια όταν απουσιάζει από έναν άνθρωπο δεν απουσιάζει μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους.
    Άλλωστε δεν σκέφτονται ότι από τις φόλες θα κινδυνέψουν και τα οικόσιτα σκυλιά όταν οι ιδιοκτήτες τους τα βγάζουν βόλτα αλλά και μικρά παιδιά που παίζουν στους δρόμους.
    Όσο για το σχόλιο το τι έκαναν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους σκύλους, για τα παιδιά που πεινάνε, να ξέρετε ότι δεν θα το κρεμάγανε σημαία στο μπαλκόνι τους για να ησυχάσουν τα δικά σας φτωχά μυαλά. Αλλά για να ρωτήσουμε καλύτερα τι κάνατε εσείς; Φυσικά τίποτα γιατί απλά χρησιμοποιείται αυτή την καραμέλα και καλά για να μας πείτε κάτι ενώ δεν έχετε κοιτάξει καν στη γειτονιά σας αν κάποιος συνανθρωπός σας έχει ανάγκη είστε φιλάνθρωποι. Και λέω τίποτα γιατί όταν ο άνθρωπος έχει προβληματικούς καθρεπτικούς νευρώνες το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στην συμπόνια για τα ζώα αλλά και για τους ίδιους τους ανθρώπους. Αλήθεια τους ξέρετε τους καθρεπτικούς νευρώνες; Οι δικοί σας υπολειτουργούν αν δεν είναι τελείως χαλασμένοι.
    Πάντως για να γνωρίζετε, η κακοποιήση ζώου σύμφωνα με το νόμο τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο τουλάχιστον 5.000 €.
    Και επειδή τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν φολιασμένα σκυλιά στον οικισμό υπάρχουμε κάποιοι άλλοι που έχουμε βγει στη βόλτα για να πιάσουμε κάποιον εκκαθαριστή με σκοπό απλά να εφαρμόσουμε το γράμμα του νόμου.
    Τότε να δούμε τη μαγκιά σας ή τότε θα κλαίτε;
    ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΦΟΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog