Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε δύο (2) Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν τριάντα ένα (31) άτομα, προσήχθησαν εξήντα εννέα (69) και έγινε έλεγχος σε πεντακόσια δεκαεννέα (519)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τετρακόσια έξι (406) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν δεκαεπτά (117) παραβάσεις

Βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες  (20.8.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Λακωνίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Αργολίδας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε πεντακόσια δεκαεννέα (519) άτομα, εκ των οποίων τριακόσια πενήντα (350) ήταν ημεδαποί και εκατόν εξήντα εννέα (169) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τετρακόσια έξι (406) οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog