Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μπούρας: Το αίσχος γίνεται αισχρότερο από την παράταξη Παπαδόπουλου (video)

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα περιμένουμε την απόφαση





Για μετεκλογικό θρίλερ στη Μεγαλόπολη έκανε λόγο ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει στη Μεγαλόπολη μετά τις εκλογές με τα ψηφοδέλτια. Μετά την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η παράταξή του, τόνισε, ότι βρέθηκαν στοιχεία σε αρκετά διαμερίσματα του Δήμου όπου σύμφωνα με τους νομικούς του δεν είναι νόμιμα. Για το λόγο αυτό έχουν καταθέσει και ένσταση.

Όχι μόνο στο Άκοβο αλλά και στην τοπική κοινότητα Κουρουνιού 108 ψηφοδέλτια της παράταξης του κ. Παπαδόπουλου που θεωρήθηκαν έγκυρα οι νομικοί του κ. Μπούρα τα αξιολόγησαν ως άκυρα.

«Η αμετροέπεια που διέπει την παράταξη του κ. Παπαδόπουλου είναι μεγάλη», τόνισε ο κ. Μπούρας. Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που χειρίζεται η άλλη παράταξη το θέμα των ψηφοδελτίων, που όπως δήλωσε με τον τρόπο αυτό κάνουν το αίσχος αισχρότερο. Στην κοινωνία της Μεγαλόπολης έχουν ακουστεί πολλές εκδοχές για το θέμα των ψηφοδελτίων, οι οποίες προσβάλλουν, όπως είπε, όλους τους αυτοδιοικητικούς, παλιούς και νέους και οτιδήποτε δηλώνεται θέλει προσοχή.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης ελπίζει σε ένα σωστό αποτέλεσμα αφού εμπιστεύεται την Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει την εγκυρότητα ή μη των ψηφοδελτίων.

Τέλος, ο κ. Μπούρας δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε μία συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο για να τον ενημερώσει για τα τρέχοντα ζητήματα της Μεγαλόπολης, αφού μέχρι να βγει η απόφαση του Πρωτοδικείου μετά τις ενστάσεις αυτός θα είναι ο νέος δήμαρχος από Σεπτέμβριο.



Πηγή:  Arcadia Portal

38 σχόλια:

  1. Παράλληλα  αξιοσημείωτα
          ότι  τα  ΜΜΕ  της  Τρίπολης  είχαν  προφανώς  ενημερωθεί, έτσι  παρευρέθηκαν
              και   κάλυψαν το θέμα. Εσένα Γεωργία δεν σε ενημέρωσε ο Μπούρας να παραστείς ? Μόνο για τον Παπαδόπουλο έκανες αναφορά! Ουδέτερη σε βρίσκω. ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ , ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ !
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος δεν εκανε κατι να ντρεπετε εσεις να δω με τι μουτρα θα κυκλοφορειται με τοσα που εχετε κανει,τρυπηματα ,πληρωμενους συμβουλους ,γλεντια σε ολα τα χωρια ,τουρτες σε μπουροφαγους εχει να πεσει χοντρο γελιο

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα δεν κανεις για τιποτα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συπτωματικα ο δημαρχος αμφισσας λεγετε φουσεκης αμα εισαι γκαντεμης'''''''''''''πως να πας αμφισσα

      Διαγραφή
    2. ο Δήμαρχος Άμφισσας λέγεται Μανανάς.Ο Φουσέκης έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό................................

      Διαγραφή
  5. ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΕΙΑ, Ο ΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ. ΔΥΣΤΥΩΣ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το παραπανω σχολιο εχει πιασει την ουσια του θεματος. οντως αν δεν μαθουμε ολοι τι ακριβως εγινε στον ακοβο δεν θα μπορει να σταθει κανενας δημαρχος.
      ο σχολιαστης ομως φαινεται οτι αγνοει ( ελπιζω απο ελλειψη ενημερωσης ) οτι για το θεμα εχει γινει ηδη μηνυση και ειναι επισης σε ολους γνωστο ποια παραταξη την εκανε και ποια εκανε οτι μπορουσε να μην παει το θεμα στην δικαιοσυνη.
      σε παρακαλω φιλε μου ενημερωσου σωστα κι μετα να κανεις ακομα πιο σκληρη κριτικη.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ;

      Διαγραφή
    3. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
      ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΡΗΣ ΕΚΛΕΓΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΖΕ.
      ΓΙΑΥΤΟ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΟΜΩΣ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΜΙΣΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;) ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΑΥΤΑ...

      Διαγραφή
  6. Μπούρα Ξεκαβαλα!!!!Ότι ήταν να Δώσεις το Εδωσες! Πάρε το Απόφαση! Είσαι ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΤΟΣ ΓΑΜ.. ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε γιατρε πια παραταξη παπαδοπουλου να λες την αλήθεια οι τρεις πρώην σε καταδιώκουν γιατι τους εβγαλές τις βρωμιές και τις κλεψιές ο παπαοπουλος ειναι ενας ανθρωπος που τον εμπλεξαν αλλά αυτοι κανουν κουμάντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Η αμετροέπεια που διέπει την παράταξη του κ. Παπαδόπουλου είναι μεγάλη« ουστ ρε ο παπαδο καταφερε να βγάλει τους τρεις εκτός και εσενα να στείλει σπιτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαρακο πισω την εχει η αχλαδα την ουρα. Οι τεις και το λουρι της μανας ειναι παροντες. οσο για το μπουρα τον εχει απεναντι... θα τον δουμε... Παντως ο Σακης ειναι αδιστσκτος. Δεν δεσμευεται απο φιλιες και κουμπαριες. Το έδειξε με τους Γεωργακοπουλαιους. Ετσι θα προσπαθησει να θεσει εκτος μαχης και τους ευεργετες του Τσιριγωτοφουσεκηδες, αλλα δεν ειναι ευκολο. Ειναι πολυ δυσπεπτοι... Θα εχει πολυ πλακα....

      Διαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΟΜΩΣ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΜΙΣΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;) ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΑΥΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ το ηξερες εναμιση μηνα πριν οτι τα ψηφοδελτια ειναι τρυπια;;;;

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΑΝΕ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...

      Διαγραφή
  11. ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΛ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΟΣΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΟΒΟΥ Ο ΑΔΙΑ΄[Φ] δορος ΓΕΟΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ [ ΔΕ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ] Ζαγοραιος Σπυυρος ας παει βολτα στο παρνασσο για να ξεχασει...................στην Αμφισσα να πουμε ''''''''''''''''Ο ΠΙΝΟΚΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΥΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΥΠΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΚΟΒΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ . ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΤΙΜΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ (Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ).
    Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ.................ΑΣ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ

      Διαγραφή
    2. εσενα 1,42 θα σε βαλει κατω απο το πετραχηλι εκει μονο κανεις

      Διαγραφή
  16. μηλαει στη ακαδικη τv ο απερεχομενος ψεφτης πλεον για ολους μας, με ένα βρομικο συμφερτό διπλα του, λες και δεν ξερει τιποτα για αυτά που διαδραματιστηκαν στον ακοβο, λες και δεν ξερει τιποτα, μηλαει για το αισχος που εγινε αισχροτερο απο ποιον?
    ντροπη σου συκοφαντη πηγες τον τοπο πολυ πισω και θελεις να τον ριξεις στο γκρεμό.ειναι ωρα να φύγεις πριν καταστρεψεις ότι εχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθε ορθογραφια ρε αγραμματε πρωτα ,εσυ που ξερεις τι εγινε στον ακοβο γιατι δεν πας στον εισαγγελεα να τα πεις ρε βλημα;;;

      Διαγραφή
  17. Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ-----------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω ξαναρωταω ρε ανορθογραφε γιατι στον ακοβο και οχι σε καποιο αλλο χωριο;;;; γιατι εκει ηταν το χωριο του φουσεκη και για να πουλησει μουρη στους αλλους τους πηγε με το μαχαιρι στο λαιμο θελει πολυ νιονιο ε νιονιο;και αυτα που λεει ο φουσεκης ειναι για ανορθογραφους στο μυαλο αντε ζωντανα

      Διαγραφή
  18. Τι λες ρε μεγάλε...και έτυχε και έπεσαν στην κάλπη κατα σειρα 40 τρυπημένα ψηφοδελτια?Νομιζεις οτι μιλάς με τιποτα χαζούς?Παρτο χαμπαρι για να μη στεναχωριέσαι οτι τις εκλογες τις χάσατε απο την 25η Μαιου και ολα τα άλλα ειναι απλα για να παρηγορείστε!!Στατιστικα και μονο ειναι 1 στο τετρακις εκατομμυριο να συμβει αυτο και παλι ολος τυχαιως ηταν τρυπημενα και ενας απο τους 8 που ηταν στο τμημα δεν ειδε τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαζος εισαι αν πιστευεις το αντιθετο η το λες να παρηγορηθεις

      Διαγραφή
  19. kyrie ton 4.45 den gnorizeis kala ta gegonota...... krata mikro kalathi ......to kalami asto gia tous, f.......ki, m.........lo, ts.......ti, kai fysika m.......ti. esy kane ligaki ypomoni 28..07..2014 giati sifoyra tha stenoxoritheis !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog