Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Χανιά: Τετραπληγική που υποστηριζόταν μηχανικά πέθανε μόλις η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα. Τι απαντά η ΔΕΗ

 
Μια τετραπληγική γυναίκα, η 56χρονη Χανιώτισσα Ευτυχία Ποποδάκη, έχασε τη ζωή της την Τετάρτη, λίγο μετά την διακοπή ρεύματος στην κατοικία της στη Νέα Χώρα Χανίων που αποφάσισε ο ΔΕΔΔΗ. Οι συγγενείς της προχώρησαν σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της γυναίκας, επιρρίπτοντας ευθύνες στο ΔΕΔΔΗΕ.



«Υποβάλαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και του ΔΕΔΔΗΕ και του υπαλλήλου ακόμα που έκοψε το ρεύμα. Δεν είναι δυνατόν να κόβουν το ρεύμα σε μια γυναίκα που ζούσε χάρις στην υποστήριξη μηχανήματος. Χωρίς τεχνική υποστήριξη η μητέρα μου είχε μια ώρα ζωής καθώς τόσο διαρκούσε η μπαταρία», δήλωσε ο γιος της θανούσας Ανδρέας Ποποδάκης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι οφειλές για το ρεύμα είχαν πληρωθεί στο ακέραιο και μόνο ο τελευταίος μήνας δεν είχε εξοφληθεί, όπως επίσης και το «χαράτσι». Το συνολικό κόστος του τελευταίου λογαριασμού και του «χαρατσιού» δεν ξεπερνούσε τα 800 ευρώ.«Το μεσημέρι μας ειδοποίησε η γυναίκα που προσέχει τη μητέρα μου ότι αφού έλειψε για μια ώρα από το σπίτι για σοβαρό λόγο και επέστρεψε σε αυτό βρήκε τη μητέρα μου νεκρή.

Την παρέλαβε ασθενοφόρο και την πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Όταν πήγαμε σπίτι εμείς είδαμε ότι το ρολόι της ΔΕΗ είχε ανοιχθεί, είχε γίνει διακοπή και είχε μπει ένα ενημερωτικό αυτοκόλλητο της ΔΕΗ. Το ρεύμα έκλεισε μια ώρα περίπου πριν τον θάνατο της μητέρας μου» τόνισε ο κ Ποποδάκης. Σημειώνεται ότι η γυναίκα είναι τετραπληγική εδώ και μια 15ετία.

Στο μεταξύ, πηγές της ΔΕΗ που επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ανέφεραν το βράδυ της Τετάρτης ότι ήταν πρακτικά αδύνατο για τη ΔΕΗ να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας της 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας.

Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν ότι δεν είχε δηλωθεί στη ΔΕΗ ότι η θανούσα χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη όλο το 24ωρο (οι περιπτώσεις αυτές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών στις οποίες δεν γίνεται διακοπή της ηλεκτροδότησης ανεξαρτήτως οφειλών).

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο μετρητής κατανάλωσης («ρολόι») ήταν δηλωμένος σε διαφορετικό όνομα καθώς και ότι δεν είχε γίνει αίτηση για ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο στο οποίο επίσης εντάσσονται, με οικονομικά κριτήρια, άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών.


-------------------------------------------------------------------
Θα θέλαμε πρωτίστως να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.
Σχετικά με δηλώσεις σε ΜΜΕ, ότι το τοπικό Κατάστημα της ΔΕΗ στα Χανιά γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του καταναλωτή, σας γνωρίζουμε ότι:

•             Ουδέποτε δηλώθηκε και συνεπώς ουδέποτε υπήρξε ένταξη στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών και ιδιαίτερα στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, για τους οποίους η Επιχείρηση δεν προβαίνει ποτέ σε διακοπή ηλεκτροδότησης της οικίας τους λόγω οφειλής, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνον κατά τους μήνες που προστάζουν οι σχετικοί κώδικες της πολιτείας.

•             Πρόσθετα επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει κανένα γραπτό αίτημα για τη συγκεκριμένη περίπτωση και ουδέποτε έχει ζητηθεί διακανονισμός οφειλής.

Ως εκ τούτου,  η Επιχείρηση δεν γνώριζε και δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος καταναλωτής ήταν μηχανικά υποστηριζόμενος, ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Ωστόσο,  όπως προβλέπουν  οι Κανονισμοί της Επιχείρησης, αλλά και όπως επιβάλλει η αντιμετώπιση σοβαρών συμβάντων,  έχει συσταθεί Επιτροπή Διοικητικής Προανάκρισης για την πλήρη καταγραφή της υπόθεσης, αξιολόγησης των συμβάντων  και διαδικασιών που ακολουθήθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο  Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της Πολιτείας είναι ενταγμένοι 656.000 καταναλωτές οι οποίοι δεν διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο διακοπής ρεύματος λόγω οφειλής. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και 5.874 άτομα που  ύστερα από σχετική αίτηση τους και έγκριση της Πολιτείας έχουν ενταχθεί στην ειδική κατηγορία ατόμων που χρήζουν ανάγκης  μηχανικής υποστήριξης.

Υπενθυμίζουμε  ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση  των ευπαθών καταναλωτών, για την ένταξη στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών, απαιτείται μια απλή αίτηση, η οποία μπορεί να υποβληθεί και τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΗ, 11770.


24/07/2014                                                                                                                                                                                                                                                                                                       ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

17 σχόλια:

  1. ου να χαθήτε τομάρια σαμαροβενιζελικά με την καταντια του κοινωνικού σας κράτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω κι εγω αντιστοιχη σχετικη εμπειρια από τα κουταβια της ΔΕΗ. Ειχα ξεχασει 15 ημερες να πληρωσω το λογαριασμο. Δεν ειδοποιησαν κανεναν, ηρθαν και το εκοψαν. Μαλιστα υπηρχε ατομο στο σπιτι που τους ειδε να σκαλιζουν το ρολοι και οταν τους ρωτησε τι ψαχνουν απαντησαν "τιποτα,τιποτα". Μετα απο λιγο διαπιστωσα οτι ειχε γινει διακοπη. Αυτες τις αλητειες σκαρωναν τα παιδια της ΔΕΗ Μεγαλοπολης και παρακαλαγαμε να τα παρουν ολα ιδιωτες. Και να που γινεται τωρα. Καλα να παθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε είναι αλήτες τα παιδιά που δουλεύουν στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης?
      Μάλιστα, τώρα αρχίσαμε σοβαρή κουβέντα
      Και ποιός το λέει αυτό?
      ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ που δυστυχώς του επιτρέπεται από τα αφεντικά του ιστολογίου να μαπίνει και να χαρακτηρίζει εργαζόμενους σαν κουτάβια και σαν αλήτες.
      Λίγο ντροπή και λίγο τσίπα δεν υπάρχει?
      κσι δεν αναφέρομαι στιν κακόβουλο και κακόμοιρο που τα γράφει , τα κόμπλεξ που έχει φαίνονται.
      Αναφέρομαι σε αυτούς που του το επιτρέπουν.

      Για να απαντησω όμως, προκαλώ τον οποιονδήποτε του κόπηκε το ρεύμα με 15 μέρες καθυστέρηση στην πληρωμή να παραδώσει στον σταθμό η να δημοσιεύσει όπου θέλει αυτός απόδείξεις γι αυτά που λέει.

      Σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση στην περιοχή μας και αναφέρομαι και σε πολλά χρόνια πίσω.

      Επαναλαμβάνω δεν ασχολούμαι καθόλου με τον ανόητο και κακόβουλο σχολιαστή αλλά προκαλώ τον Μεγαλόπολη ΦΜ γιατί το μπλογκ έχει την νομική ευθύνη αφού δημοσίευσε ανώνυμες κατηγορίες.

      η παρουσιάστε στοιχεία η ζητήστε συγνώμη από όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.
      Δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να κατηγορείτε τόσο εύκολα και χωρίς στοιχεία εργαζομένους.
      Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να επιτρέπετε να βγαίνουνσ τον αέρα τέτοια αίσχη.

      ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

      Διαγραφή
    2. Της ΔΑΚΕ ή της ΠΑΣΚΕ είσαι μεγάλε; Γιατί βλέπω πως έχεις υιοθετήσει την χουντορητορική τους.
      Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που θα επιβάλεις στους άλλους τι θα γράψουν, τι θα πουν και τι θα δημοσιεύσουν;
      Το σχόλιο παραπάνω δεν ονοματίζει κανέναν το μόνο που γράφει είναι αυτό
      "Αυτες τις αλητειες σκαρωναν τα παιδια της ΔΕΗ Μεγαλοπολης και παρακαλαγαμε να τα παρουν ολα ιδιωτες"
      κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή.
      Όταν οι κυβερνητικοί και οι δημοσιογράφοι σας σούρνουν τα μύρια όσα τα τελευταία 4 χρόνια δεν είδα καμία αντίδραση, ούτε είδα κανέναν να απαιτεί συγνώμες από τους πολιτικούς για τις δηλώσεις τους. ΚΟ ΚΟ ΚΟ εκεί.
      Εδώ σε ένα ανώνυμο γενικό σχόλιο ξεσπαθώνετε. Σιγά τίγρη συγκρατήσου. Άντε πάρε στα χέρια σου το Σύνταγμα να το μελετήσεις πρώτα και μετά βγαίνεις να πεις τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Έχουμε γεμίσει χουντικούς στην Ελλάδα που θέλουν να βάλουν φραγμούς στην ελευθερία της έκφρασης.
      Κάτσε στα αυγά σου καλύτερα ή πήγαινε να το παίξεις ιστορία σε περιοχές πέραν την Μεγαλόπολης, εδώ όλοι ξέρουν τι σημαίνει ΔΕΗ, τι γίνεται εκεί μέσα και πως δουλεύουν.
      Εγώ που πέρασα από εκεί μέσα κάθε μέρα περνούσα την πύλη στις 6:45 με 6:50 το αργότερο. Οι υπόλοιποι έσκαγαν μύτη μετά τις 7:15, άλλοι έρχονταν 8 παρά και πάει λέγοντας. 2 δούλευαν και 5 κωλοβάραγαν και δεν φτάνει αυτό, σχολίαζαν πισώπλατα και τους 2 που δούλευαν και τους έλεγαν μακάκες. Για να μην πω γαι τα ρουφιανηλήκια εκει μέσα, τα πάρε δώσε προϊσταμένων με συνδικάλες και το πως έδιναν δουλειές σε εργολάβους κτλ. Κατά τα άλλα όλοι τους έξω βρίζουν και καλά τους εργολάβους ενώ είναι οι ίδιοι που τους βάζουν μέσα. Και όλοι το παίζουν δουλευταράδες και θιγμένοι.
      Είναι και αυτά που έχω δει και ζήσει από μέσα, ψέματα τίγρη;
      Γι' αυτό σου λέω κάτσε στα αυγά σου ή αν θέλεις να κάνεις κάτι χρήσιμο βγες με τους συναδέλφους σου και αρχίστε να κάνετε δημόσια την ειλικρινή αυτοκριτική σας γιατί τόσο για την κατάντια, όσο και για την ξεπούλα της ΔΕΗ εσείς έχετε συμβάλει τα μέγιστα.

      Υ.Γ Κι εσύ ανώνυμα γράφεις ρε τίγρη τι κατηγορείς τον άλλο παραπάνω πως γράφει ανώνυμα; Σου είπε κανένας πως το "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ" αποτελεί στοιχείο ταυτότητας; Αν ναι λάθος σε πληροφόρησαν.


      Και κάτι για το άρθρο

      Η ΔΕΗ το χουντομάγαζο των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και των ρουσφετοδιορισμένων τους ήταν και είναι, τι περιμένατε, κοινωνικό πρόσωπο επειδή φέρει τον τίτλο Δημόσια;

      Διαγραφή
    3. σωστος αποστωμοτικη απαντηση αυτοι επαναστατες της ουστασ μπαινανε με το Λαδα και μετα γινονταν ΚΚΕ ΑΥτοι οι μπαστουνοβλαχοι τωρα ζητανε κοινωνικη στηριξη μη χασουν τη δουλεια τα εγγονια τους ουστ αλητες

      Διαγραφή
  3. AKOY ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΥΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ . ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙ΄ΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!! ΑΝΑΜΕΝΩ . . . . ( ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ)..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μποχα παρακμης ολοι λιγδωμενοι να γιατι κυβερνανε τα γερμανοτσογλανια ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ - ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΞΕΡΟΛΕΣ

    ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΦΜ

    Πέρασαν 2 μέρες και ακόμα να δούμε στοιχεία για τα όσα γράφτηκαν.
    Πέρασαν 2 μέρες και ακούμε μόνο άλλα λόγια αν αγαπιόμαστε.

    ΠΡΟΚΑΛΩ γι ακόμα μια φορά όποιον έχει κάτι να προσάψει να το παρουσιάσει.

    ΕΛΠΙΖΩ ο σταθμός να αντιληφθεί τον ρόλο του.

    ΑΛΛΙΩΣ να αρχίσουμε όλοι να αραδιάζουμε αβάσιμες κατηγορίες και να γίνει μια ζούγκλα.

    Γεωργία άλλο πράγμα να υπερασπίζεσαι την ελευθερία του λόγου και άλλο να δίνεις βήμα για ανώνυμες καταγγελίες χωρίςστοιχεία.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.....

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον έχει αρχίσει να ξεφεύγει το θέμα....
      Λοιπόν, εφόσον η ευθιξία σας με τα ανώνυμα σχόλια είναι τεράστια (κάτι θα ξέρετε εσείς....)
      και εφόσον είστε σε τέτοια αγωνία
      και εφόσον είστε και θεματοφύλακας των νόμων
      και εφόσον κόπτεστθε ότι σας συκοφαντούν
      και εφόσον μας απειλείτε κιόλας
      και εφόσον είστε και σίγουρος ότι έχετε
      όλα τα δίκια με το μέρος σας
      προχωρείστε στην αποκατάσταση της αλήθειας...
      λέγεται νομική οδός
      και επ'ευκαιρία να δούμε και ποιοι είναι οι ανώνυμοι μπλόγκερς
      για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους
      και να γλυτώσουμε και εμείς οι επώνυμοι
      από την θρασυδειλία των νταήδων ανώνυμων.........

      Διαγραφή
    2. Είναι να απορεί κανείς με τις απαντήσεις σας και με την συμπεριφορά σας.
      Η λογική σας δηλαδή λέει ότι το ορθό και το πρέπον είναι να λέτε και να γράφετε ότι θέλετε και αν κάποιος ενοχλείται να πηγαίνει στα δικαστήρια!!!
      Θα τρελαθούμε με τις αντιλήψεις που έχετε για την δημοκρατία εσείς στον Μεγαλόπολη ΦΜ. Αλλά τι να περιμένει κανείς αφού ο ιδιοκτήτης του είναι πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής στην Μεγαλόπολη;

      Η ουσία είναι ότι εσείς στον Μεγαλόπολη ΦΜ είστε οι θεματοφύλακες 4-5 ατόμων στην περιοχή που λοιδωρούν και κατακρίνουν τους πάντες μέσω ανώνυμων σχολίων.

      Στην ουσία τους καλύπτετε και με την στάση σας τους παρακινείτε να το κάνουν.
      Καλό θα ήταν λοιπόν να μην αναφέρετε τις νομικούς οδούς γιατί αν γίνει αυτό τότε πολύ φοβάμαι θα το κλείσετε το μαγαζάκι σας.
      Και φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι εννοώ.
      Ξέρετε πολύ καλά .... μα πάρα πολύ καλά τι λέω.

      Αν λοιπόν εσείς οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ θέλετε πραγματικά να γλυτώσετε από εμάς τους νταήδες ανώνυμους εφαρμόστε απλά όσα ορίζουν οι κανόνες δεοντολογίας.
      Αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες , λυπάμαι.... έχετε μεγάλο θέμα.

      Διαγραφή
    3. Επανερχόμαστε για 2η και τελευταία φορά στο συγκεκριμένο θέμα
      Είναι να απορεί κανείς με τις τακτικές σας.
      Απειλές και προσβολές... προφανώς είστε "δημοκράτης"
      Όποιον σας ενοχλεί τον στοχοποιείτε μέχρι και κανιβαλίζετε, ώσπου να τον εξαφανίσετε
      Όσον αφορά την δεοντολογία
      και την γνωρίζουμε και την σεβόμαστε
      Όσον αφορά την νομιμότητα
      και την γνωρίζουμε και την σεβόμαστε
      ¨Οσον αφορά "το μαγαζάκι μας" που διακαώς επιθυμείτε να κλείσει
      σκεφτείτε, πως όταν συμβεί αυτό
      δεν θα έχετε μπαλκόνι επικοινωνίας
      για να εκθειάζετε "ανώνυμα" πάντα,
      τις δημοκρατικές ιδέες σας καιτις επίσης "δημοκρατικές" απειλές σας
      και να ξεδιπλώσετε την "δεοντολογική" συμπεριφορά σας.
      Τέλος σας παρακαλούμε να μας δώσετε τα φώτα σας.
      Ελάτε από τον ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM
      να μας ενημερώσετε για τους κανόνες δεοντολογίας
      και αν φοβάστε την επωνυμία
      στείλτε μας ηλεκτρονικά και ανώνυμα τα σχετικά ισχύοντα
      Πάντα στην διάθεσή σας

      Διαγραφή
  6. Γράφτηκε κάτι στο ιστολόγιο σας, επιτρέψατε σε κάποιον να χαρακτηρίζει κουτάβια κάποιους εργαζόμενους και να λέει ότι κάνουν αλητείες.
    Και πρέπει εγώ να στείλω στοιχεία ?
    Πείτε μου ειλικρινά, αυτή είναι η δεοντολογία σας?
    Μην προσπαθείτε να πάτε την κουβέντα αλλού...
    το θέμα μας είναι αυτό , υπάρχει απάντηση?
    έχετε κάτι συγκεκριμένο η θα βρείτε το θάρρος να ζητήσετε ένα μικρό συγνώμη για όσα αναφέρθηκαν κακώς?
    Θα συνεχίσω να σας ρωτάω μέχρι να αποφασίσετε να απαντήσετε κάτι συγκεκριμένο.
    Επιτρέψατε να βγούν στον αέρα κάποιοι χαρακτηρισμοί...υπάρχουν στοιχεία? η θα ανασκευάσετε?
    Απλά είναι τα πράγματα.
    Αναμένουμε απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε εγαζόμενε της ΔΕη
      για πες μας ποιος έκοψε το ρεύμα στη γυναικούλαρεεε
      η γιωργία;
      ρε ξου να χαθείτε να χανόσαστε
      που έχετε και μούτρα να μιλάτε
      για πες μας ρε
      ποιος τοκοψε ποιος ο φο΄θφουτος;

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΕΚΟΨΕ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ( ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ )
      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ.
      ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΠΗΚΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ !
      ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ , ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ;
      ΑΥΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ,

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΡΕΥΜΑ ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

      ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

      ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ;

      Διαγραφή
    3. Έλα φίλε τελείωνε. Έγραψε κάποιος ανώνυμα σε ένα μέσο που δίνει βήμα σε όλους.
      Δεν μπορείς να κατηγορείς εσύ το μέσο γι' αυτά που έγραψε κάποιος ανώνυμα. Θα είχες κάθε δικαίωμα να γκρινιάξεις αν κάποιος από τον Μεγαλόπολη FM έγραφε ένα άρθρο με κατηγορίες για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ κτλ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
      Απλά είναι τα πράγματα.
      Οι κατηγορίες που εκτοξεύεις για το ανώνυμο σχόλιο εναντίον του Μεγαλόπολη FM δεν στέκουν νομικά ούτε με σφαίρες. Επομένως παράτα το ανούσιο σόου που κάνεις εδώ πέρα και ασχολήσου με κάτι πιο εποικοδομητικό.
      Το να εκτοξεύετε ορισμένοι κατηγορίες εναντίον του ιδιοκτήτη του σταθμού για την επιλογή του να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής αγγίζει τα όρια της γελοιότητας και της βλακείας. Κι εγώ κατά της Χρυσής Αυγής είμαι αλλά από όσο θυμάμαι ακόμη στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία (έστω και προβληματική) ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει ΝΟΜΙΜΟ κόμμα και από φέτος έχει εκπροσώπους ΚΑΙ στο ευρωκοινοβούλιο.
      Κατηγορείτε λοιπόν κάποιον επειδή παρέχει στήριξη σε ένα νόμιμο κόμμα. Είναι ή δεν είναι βλακώδες αυτό; Επίσης αυτός δεν κρύβεται βγαίνει ανοιχτά και λέει τι υποστηρίζει. Ακόμη και αν είμαι αντίθετος με το κόμμα του, σέβομαι τις επιλογές του ίδιου μιας και δεν είμαι γιαλαντζί δημοκράτης. Εσείς που τον κατηγορείτε ποιοι είστε και πιο κόμμα υποστηρίζετε; Γιατί δεν τολμάτε να αποκαλυφθείτε αφού είστε αθώες περιστερές και πιο άσπροι και από το βαμβάκι;
      Όπως είπα και παραπάνω στο @ 26 Ιουλίου 2014 - 1:25 π.μ. αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο ξεκινήστε την αυτοκριτική σας. Όλα τα άλλα είναι σαχλαμάρες και κανείς δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    4. @26 Ιουλίου 2014 - 11:00 μ.μ

      Ωραίος έχετε βρει το παραμύθι τώρα "ο εργολάβος". Ο εργολάβος πως μπήκε στην ΔΕΗ, ποιος τον έβαλε μέσα; Ήρθε από μόνος του; Και μη μου πεις πως τον έβαλαν οι κυβερνήσεις. Τόσα χρόνια ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ είναι πρώτες και με διαφορά μέσα στην ΔΕΗ. Συνεπώς εσείς τους βάλατε τους εργολάβους μέσα γιατί φιλαράκια σας είναι. Εδώ στην Μεγαλόπολη εργολάβοι και εργαζόμενοι της ΔΕΗ τρώνε και πίνουν παρέα στα μαγαζιά της πόλης. Ρε που πάτε να πουλήσετε παραμύθια;
      Ο εργολάβος πήγε από μόνος του και έκοψε το ρεύμα στην ανήμπορη γυναίκα, ήταν δική του απόφαση; Ο εργολάβος δουλεύει ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της ΔΕΗ, πάει όπου του πει η ΔΕΗ. Εντολές εκτέλεσε στην προκειμένη περίπτωση. Ποιος του έδωσε την εντολή; Η ΔΕΗ, δηλαδή εργαζόμενοι σε αυτή.
      Και ο εργολάβος που θα κόβει το ρεύμα στην Μεγαλόπολη από που θα παίρνει την εντολή για να το κάνει αυτό γιατί δεν το λες; Από τους δεητζήδες!
      Άσε που υπάρχουν ήδη εργολάβοι στην Μεγαλόπολη. Την μέτρηση και την καταγραφή της κατανάλωσης από τα ρολόγια της ΔΕΗ στα σπίτια ποιος την κάνει στην Μεγαλόπολη; Εργολάβος.
      Τις κολώνες ποιος τις αντικαθιστά στην Μεγαλόπολη; Εργολάβος.
      Αν δεν πληρώσω εγώ και ο καθένας το ρεύμα δεν θα μου το κόψουν ε; χαχαχα ωραίες πλάκες κάνετε. Το ζήτημα άλλωστε δεν είναι μόνο το τι έχει γίνει έως τώρα στην Μεγαλόπολη, το θέμα είναι τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Η γυναίκα στα Χανιά δεν ήταν άνθρωπος ενός κατώτερου Θεού.
      Άντε από δω ρε παραμυθάδες που πάτε να βγείτε και από πάνω αντί να το βουλώνετε, πιστοί εντολοδόχοι των βυσμάτων σας, Σαμαροβενιζέλων.

      Διαγραφή
  7. το αισχος σε ολο του το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog