Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ


9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ




Για άλλη μια χρονιά είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο Μαίναλο δρομείς και φίλους του βουνού από όλη την Ελλάδα. Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε λόγω εποχής (χιονούρες, πεσμένα δένδρα) καταφέραμε και διοργανώσαμε τον αγώνα προσφέροντας κάθε δυνατή διευκόλυνση στους μετέχοντες. Εξάλλου η διαδρομή, με την ομορφιά του τοπίου, αποζημίωσε όσους μετείχαν στον αγώνα.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμο Γορτυνίας υπό την αιγίδα των οποίων ήταν ο αγώνας, για την υποστήριξή τους και φυσικά τα μέλη και τους εθελοντές του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Αρκαδίας) για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Επίσης ευχαριστούμε το ξενοδοχείο «Nefelles Mainalon Resort» στον Άνω Καρδαρά, για τη δεξίωση που προσέφερε στους αγωνιζομένους και τους συντελεστές της διοργάνωσης μετά το τέλος του αγώνα, καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας για την προτροπή στα μέλη της, να προσφέρουν μειωμένες τιμές για τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.ΟΣ. Τρίπολης,
στη διεύθυνση http://www.eostripolis.gr/

Επίσης φωτογραφίες από τον αγώνα, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης στο facebook, εδώ


Ραντεβού του χρόνου, στο τέλος του Απρίλη!

Τα Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog