Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των Νομοθεσιών για τα βεγγαλικά και τον αθλητισμό στο δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου Αργολίδας


Συνελήφθη, χθες (27.4.2014) το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, εκτόξευσε εντός του γηπέδου, μία κροτίδα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (27.4.2014) το πρωί, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί οδηγούσε όχημα με παραποιημένα στοιχεία κινητήρα, το οποίο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί αρμοδίως.

Πρόσκρουση οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

Χθες (27.4.2014) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, Ι.Χ φορτηγό όχημα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε Ι.Χ επιβατηγό όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog