Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Φεύγει η πυροσβεστική από την Μεγαλόπολη;;;;

της  Γεωργίας  Δημητρακοπούλου

Μεγαλόπολη  μια  πόλη  σε  φθίνουσα...
Κάθε  χρόνο  και  κάτι  ακόμα  χάνει...
Ήρθε  και  η  ώρα  της  πυροσβεστικής;;;
την  απάντηση  θα  την  δώσει  ο  Δήμος  Μεγαλόπολης  και  μόνο!!!!


 Διαβάστε  το  πιο  κάτω  μήνυμα  το  οποίον  αναρτάται  αυτούσιο
για  να  φανεί  η  διακαιολογημένη  αγωνία των πυροσβεστών
απόλυτα  ίση  με  την  αγωνία  των  κατοίκων....

Απομένει  να  δούμε  τις  κινήσεις  και  απαντήσεις  του  Δήμου  Μεγαλόπολης....
-----------------------------------------------------------

"Προς κ. Γεωργια Δημητρακοπουλου"

Την τελευταια εβδομαδα φημολογειται μετακινηση της Π.Υ Μεγαλοπολης στα διοδια της Βελιγοστης μεσα στον Φεβρουαριο προκειμενου να μην πληρωνει το δημοσιο ενοικια.
Η αποφαση του δημου Μεγαλοπολης να δοθουν το κτηνιατρειο και το οικημα του Δ.Σ. διπλα στο κεντρο υγειας παραμενει αδρανης γιατι τα κτηρια και ο χωρος χρειαζονται παρεμβασεις.
Θεωρω οπως και αλλοι συναδελφοι οτι το να φυγει η υπηρεσια απο την Μεγαλοπολη δεν ειναι προς το συμφερον ουτε των κατοικων αλλα ουτε και των εργαζομενων.
 Αν μπορουσατε να κανετε μια δημοσιευση ή να επικοινωνουσατε με τον δημο λογω του οτι εμεις δεν μπορουμε να παρουμε θεση σαν ενστολοι υπαλληλοι, αν δεν ανηκουμε σε σωματειο το οποιο δεν υπαρχει στην Αρκαδια.
Θα παρακαλουσα να μην δημοσιευτουν τα στοιχεια μου για ευνοητους λογους.
Ευχαριστω!!!

3 σχόλια:

  1. Και πολυ καλα θα κανει να παει εκει αφού θα γλιτωσει το πανάκριβο ενοίκιο. Ενδιαφέρον θα ηταν να αναφερθει το ποσο που πληρωνει εκει η πυροσβεστικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε προλαλησαντα, κανεις δεν διαφωνει οτι στους χαλεπους καιρους που διανυουμε το να δαπανουνται χρηματα, που μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε αλλους πιο αναγκαιους σκοπους, ειναι ανοητο. Ομως η παραπανω εξελιξη ειναι αρνητικη για την πολη της Μεγαλοπολης και για ολη την περιοχη. Δειχνει την φθινουσα πορεια του Δημου μας (μην ξεχνας την εφορια που εφυγε, το καταστημα του ΟΤΕ που κλεινει, αυριο...;).
    Την τελευταια πενταετια δεκαδες πυροσβεστικοι σταθμοι και κλιμακια φτιαχτηκαν και αλλες τοσες ανακαινιστηκαν απο Δημους που εκμεταλευτηκαν χρηματα του ΕΣΠΑ που δινονταν γι αυτο τον σκοπο. Δεν θα αναφερθω σε παρελθοντα χρονο και στην ιδρυση της Π.Υ. Μεγαλοπολης, τον καιρο των παχιων αγελαδων, που θα μπορουσε να εχει φτιαχτει κτηριο ακομα και χωρις ή με ελαχιστα εξοδα του Δημου. Φιλικα, καλο Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας ειχατε μαγκα δημαρχο να κουνησει παντελονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog