Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Το παραμύθι των Χριστουγέννων ζωντανεύει και φέτος στην Τρίπολη


Ο Δήμος Τρίπολης γιορτάζει τη γέννηση του Χριστού και την υποδοχή του Νέου Έτους . 

Στολισμένοι δρόμοι , ιπτάμενες και φωτιζόμενες ομπρέλες και άλλα ιπτάμενα  στολίδια   ζωντανεύουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Φωταγωγημένες πλατείες με δεκάδες χριστουγεννιάτικα δεντράκια, με μια τεράστια χριστουγεννιάτικη καμπάνα και ένα επιβλητικό καράβι  δίνουν μια μοναδική αίσθηση εορταστικής  μαγείας.


Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο λαμπιόνια δεσπόζει στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου ενώ η Φάτνη πλημμυρίζει με συναισθήματα αγάπης.

Οι δρόμοι και τα σοκάκια μοσχοβολάνε από τα παραδοσιακά γλυκά, τα μελομακάρονα και τις πίτες.


Μ’ αυτό το γιορτινό παραμύθι που ξετυλίγεται στην πόλη ο Δήμος Τρίπολης καλεί όλους να διασκεδάσουν, να παίξουν, μα κυρίως να γιορτάσουν! 
Η μεγάλη, μαγική γιορτή που απλώνεται στους δρόμους και τις πλατείες έχει ένα και μόνο στόχο: 

Να παρασυρθούμε όλοι σ’ αυτόν τον εορτασμό. 
Να πάρουμε όλοι λίγο από τη λάμψη, τα χρώματα, τις γεύσεις και τη  μαγεία των Χριστουγέννων... 



 Η Μαγεία των Χριστουγέννων στην Τρίπολη μας οδηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά και στο « Χωριό των Χριστουγέννων »  στην Πλατεία Άρεως 


Το « Χωριό των Χριστουγέννων» στην πλατεία Άρεως μας μεταφέρει έως τις 6 Ιανουαρίου 2014 στο μαγικό κόσμο των γιορτών.

Ο Αι Βασίλης , τα ξωτικά και οι Νεράιδες των Χριστουγέννων ετοίμασαν το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι  στο πιο λαμπερό και φιλόξενο « Χωριό των Χριστουγέννων» , με παιχνίδια , περιπέτεια, εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθώντας τη διαδρομή του Μαγικού Χάρτη που δίνει στα παιδιά ο ξωτικούλης - « Κλειδαρούλης» , ένας πολύτιμος συνεργάτης του Αι Βασίλη , οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν αλλά και να εκπαιδευτούν σε δράσεις που διαδραματίζονται στα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια. 

Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα…« Κλειδιά Συμμετοχής» στις δράσεις του « Χωριού των Χριστουγέννων» επάξια αποκτούν τη βεβαίωση του Επίτιμου Βοηθού του Αι Βασίλη και απολαμβάνουν μια νόστιμη λιχουδιά.

Παιδιά προσοχή … Η παρέα του Αι  Βασίλη προειδοποιεί… Στο Μαγικό Χάρτη συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να πάρετε  μέρος στην κλήρωση παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολλά δώρα! 

Οι δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης  είναι ΔΩΡΕΑΝ.                                  
                                 

Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη

Νεραιδοχρώματα ( Ζωγραφική προσώπου)

Το Ατελιέ των Ξωτικών ( κατασκευές)
                                                                     
Παραμυθόσπιτο ( μυθοπλασία)

Το μαγικό σπίτι των Χριστουγέννων (μαγικές παραστάσεις)

Οι Λιχουδιές του Αι Βασίλη ( κέρασμα από τον Αι Βασίλη)


Χριστουγεννιάτικος παιδότοπος : Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο«Χωριό των Χριστουγέννων» συμπληρώνεται με το Καρουσέλ ,το μεγάλο παγοδρόμιο, τις κούνιες ταχύτητας , το τζάμπινγκ τραμπολίνο και το μαγικό καράβι. 

Και ακόμη… Στο « Χωριό των Χριστουγέννων» θα περιηγηθείτε σε μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη Αγορά.   

Μέσα σε μια Τρίπολη στολισμένη, λαμπερή, παραμυθένια θα ανακαλύψουμε όλοι  ξανά τα παραμύθια και τη μαγεία της φαντασίας. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog