Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή στο Γύθειο

Συνελήφθησαν, την (16-8-2013) το μεσημέρι, στο 2ο χλμ της Εθνικής Οδού Σπάρτης - Γυθείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γερμανίας, ηλικίας 18 και 20 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από την ανωτέρω οδό, μία (1) δημοτική πινακίδα, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, σήμερα (17-8-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Μύλους Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 20 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους -12- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για πώληση απομιμήσεων γνήσιων κοσμημάτων επώνυμης εταιρείας

Συνελήφθησαν, χθες (16-8-2013) το απόγευμα, στο Στάδιο Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 26 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί έχοντας εγκαταστήσει πάγκους στην εμποροπανήγυρη Τεγέας, διέθεταν προς πώληση απομιμήσεις γνήσιων κοσμημάτων επώνυμης εταιρείας, παραπλανώντας το καταναλωτικό κοινό ως προς τη γνησιότητά τους και προκαλώντας εμπορική δυσφήμηση της εταιρείας. Κατασχέθηκαν συνολικά -522- κοσμήματα, απομιμήσεις γνησίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (16-8-2013) το απόγευμα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) 66χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για το αδίκημα της απάτης κατ’ επάγγελμα. Επιπλέον, σε βάρος της ανωτέρω, εκκρεμούσαν μία (1) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών,  δύο (2) αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, μία (1) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, καθώς και εννέα (9) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για τα αδικήματα της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών, της μη καταβολής εισφορών στο ΙΚΑ, της ψευδής καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog