Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Βαγγέλης Γιαννακούρας: κάνω έκκληση!!! ελάτε να σώσουμε το λιγνητόσημο, Έλεος!!!όχι άλλες μάντρες και πλατείες....


Ο  αντιπεριφεριάρχης  Αρκαδίας,  Βαγγέλης  Γιαννακούρας
για  άλλη  μια  φορά  μίλησε  με  "καθαρά  ελληνικά"
στην  τελευταία  του  συνέντευξη  στον  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ  FM
στην ¨Εκπομπή"  με  την  Γεωργία  Δημητρακοπούλου"
Θέματα  2:  το  χάλι  στο  ταμείο  πυροπλήκτων  και
                   το  αλαλούμ  στην  διαχείρηση  του  λιγνητόσημου

Επιγραμματικά  μεταξύ  άλλων  είπε.
Για  τα  πυρόπληκτα:
--- ναι,  τα  είπα  έξω  από  τα  δόντια,  την  αλήθεια  είπα,  στην αρμόδια  επιτροπή  της  Βουλής, όπου  παρεβρέθηκα  ως  αντιπεριφεριάρχης.
--Πού  είναι  τα  2  εκατομύρια  ευρώ,  που  έχουν  δαπανηθεί μέχρι  τώρα  από  το  ταμείο  πυροπλήκτων;;;
--Πόσα  έχουμε  πάρει  εμείς  στην  Αρκαδία;;;  Ζήτησα να  μας  απαντήσουν
 εγγράφως!!!
--Ποιό  το  σκεπτικό  και  δόθηκε  1  εκατομύριο  ευρώ!!!!,  για  την  αγορά
μηχανήματος  πρόληψης  πυρκαγιών,  που  όμως  η  Πυροσβεστική  βεβαιώνει  ότι  παραμένει  αχρησιμοποίητο  ως  μη  χρηστικό;;;;;

Για  το  λιγνητόσημο:
Αυτή  είναι  η  δική  μας  φιλοσοφία  για  το  λιγνητόσημο. 
Έλεος!!!όχι  άλλες  μάντρες  και  πλατείες....


---Τι  εξυπηρετούν  οι  υπογραφές  Μεγαλοπολιτών,  για  να  σταματήσει  η  αξιοποίηση  των  χρημάτων  του  λιγνητόσημου;
Μόνο  επιπλέον  καθυστέρηση  στην  ήδη  υπάρχουσα θα  φέρουν,  που  έχει  αφήσει  να  λιμνάζουν  στην  Εθνική  Τράπεζα  10  και  πλέον  εκ  ευρώ  εντελώς  άχρηστα  τα  τελευταία  χρόνια!!!
---Αυτές  οι  ίδιες  υπογραφές  θα  ήταν  πολύ  πιο  χρήσιμες,  αν  έμπαιναν  για  να  διεκδικήσουν  οι  Μεγαλοπολίτες  από  την  ΔΕΗ  να  βάλει  τα  χρήματα  του  2012  στην  τράπεζα,  ως  οφείλει.  Από  αυτήν  την  καθυστέρηση  των  5-6  μηνών  η  Μεγαλόπολη  μόνο  από  τους  τόκους  που  δεν  υπολογίζονται,  χάνει  περί  τα  300.000  ευρώ!!!
---Κάνω  έκκληση,  στον  Δήμαρχο  Μεγαλόπολης,  ελάτε  να  προχωρήσουμε  τα  έργα!! ας  γίνουν  ότι  προτείνει  ο  Δήμος  Μεγαλόπολης,  εμείς  δεν  θα  πούμε  όχι!!! φτάνει  να  μην  προταθούν  πάλι  μάντρες  και  αναπλάσεις..."
---Έχω  δεσμευτεί,  το  ίδιο  και  ο  Τατούλης,  όλο  το  λιγνητόσημο,  μέχρι  το  τελευταίο  ευρώ  θα  πέσει  στη  Μεγαλόπολη,  τι  άλλο  να  πούμε...
---Πρέπει  αυτή  τη  φορά  το  λιγνητόσημο  να  γίνει  έργα  παραγωγικά: καινοτόμες  καλλιέργειες,  θερμοκηπιακή εκμετάλευση  της  τηλεθέρμανσης,  φράγματα  σε  ήδη  δραστηριοποιημένες  γεωργικές  περιοχές,  πίστα  μηχανοκίνητου  αθλητισμού,  τεχνολογικό  μουσείο,  στήριξη  κτηνοτροφίας  π.χ  κατασκευή  και  λειτουργία  σφαγείων  και  πολλά  άλλα  που  θα  δώσουν  επιτέλους  θέσεις  εργασίας  στον  Μεγαλοπολίτη.


Ακούστε  εδώ  όλη  την  συνέντευξη  Γιαννακούρα:

http://www.youtube.com/watch?v=XdHaNwD9Lm8&list=UU9LFQiYWpaHzba9eGAjtCnA&index=1

27 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΉΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΗΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ
      ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ Ε?

      Διαγραφή
    2. ε ειστε τοσο μαλακες οι μεγαλοπολιτες που παει καποιος να σας ξυπνησει απο την μαλακια που σας δερνει και σας φτεει αυτος.
      μα ποσο μαλακες ποια ειστε?

      Διαγραφή
    3. exeis akoysei omos tin parimia poy leei oti
      apo xazo ki apo trelo mayhenis tin alithia?

      Διαγραφή
  4. ---Τι εξυπηρετούν οι υπογραφές Μεγαλοπολιτών, για να σταματήσει η αξιοποίηση των χρημάτων του λιγνητόσημου

    1] ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΝΤΡΟΥΛΕΣ - ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΟΥΛΕΣ

    ΚΑΙ

    2] ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΝΕ 47 ΕΚ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το χειροτερο ειναι οτι μερικοι δεν φτανει που κοιμουντε και δεν ενημερωνονται και δεν ασχολουνται σε καποιο βαθος [ραδιοφωνο εφημεριδες μπλογκ] για τα δρωμενα στην μεγαλοπολη γραφουν και αποψη για ολα στο μπλογκ μετα .
    που πας ρε καραμητρο που αν σε βαλουν να φυλαξεις προβατα θα σου φυγουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 11.39 - 11.41 - 11.44 - 11.50 -11.55
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΥΡΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟ ΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΑΙ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους παραπάνω....
    α)Τον Γιαννακούρα δεν τον εμπιστεύεται ούτε ο Τατούλης - ΟΡΘΟΝ!
    Γιατί όμως?????
    Επειδή του έχει χαλάσει την πιάτσα...ο Τατούλης έχει στο μυαλό του τη Μεγαλόπολη ως χώρο απόθεσης σκουπιδιών ενώ ο Γιαννακούρας ως ευκαιρία ανάπτυξης

    β)Δεν είδα κανένας να αναφέρεται κατά του κ. Μπούρα, η συλλογή υπογραφών ήταν ομόφωνη απόφαση....άρα ο φίλος νομίζω ότι αναφέρεται σε όλους τους δημάρχους (νυν - τέως)

    γ)κ. των 30/3/2013 9:22, Μπορείτε να μου αναφέρετε ποιοι είναι Επιτροπή Παρακολούθησης????? Και συγκεκριμένα ποιοι είναι Τριπολιτσιώτες και Καλαματιανοί?

    θα σας συνιστούσα πριν αναφέρεστε υποτιμητικά σε συμπολίτη μας ότι ενημερώνεται από το ραδιόφωνο και τα μπλοκ κλπ και ότι δεν βάζει το μυαλό του λίγο να σκεφτεί, θα έπρεπε να το βάλετε εσύ πρώτα να σκεφτεί και να μην πορώνεστε και γράφετε ανακρίβειες για να παραπλανάτε τον κόσμο. Και για να καταλάβουν όλοι τι εννοώ.
    -Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ είναι υπό σύσταση....άρα πώς ξέρετε ότι την αποτελούν Τριπολιτσιώτες και Καλαματιανοί???
    - Πώς διασφαλίζετε ότι αν τα χρήματα τα διαχειρίζεται όλα ο Δήμος Μεγαλόπολης ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης θα συμφωνήσει με τα έργα που θα προταθούν???
    Θα σας παρακαλούσα θερμά να με ενημερώσετε επειδή εγώ δεν ξέρω ενώ εσείς προφανώς γνωρίζετε, τι διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί για να χρηματοδοτηθεί ένα έργο από το ΕΑΠ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα ωστόσο να προσθέσω ότι όντως είναι στημένα τα πράγματα.....αλλά προς ποια κατεύθυνση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πιο σημαντικό από όλα δεν το ακουμπάει κανείς.
    όσο διάστημα θα τσακωνόμαστε για το ποιος θα κάνει την διαχείριση ( έχουν περάσει ήδη 2 χρόνια) τόσο δεν θα γίνονται έργα και θα κοιμούνται τα εκατομμύρια στην τράπεζα.
    Εμάς τι μας νοιάζει στην ουσία? Να γίνουν όλα τα έργα στο λεκανοπέδιο που πλήττεται ! Αλλά αντί να φωνάζουμε να ξεκινήσουν τα έργα και να πιάσουν τόπο τα χρήματα εμείς πλακωνόμαστε ποιος θα τα διαχειρίζεται.
    Γιατί φυσικά αυτό μας νοιάζει.... η μάσα!!!
    Περαστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΑΠ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΕΛΗ
    Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΕΡΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΩΝΜ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    κ. ΑΛΕΒΙΖΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν δεν ηταν πρωταπριλια θα νομιζα οτι ησουν πολυ βλακας

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ 47 ΕΚ. ΠΟΥ ΔΙΑΧΗΡΗΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ¨?
      ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΗ ΜΕ 47 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΡΓΑ?

      Διαγραφή
    4. Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΟΥΛΕΣ?
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΕ Ε?

      ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΑΠ.

      ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ

      Διαγραφή
    5. Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΟ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ Ή Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ...

      Διαγραφή
    6. Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ
      ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΗΣ Ο ΜΕΡΖ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΝΕΜ ΡΕΖΙΛΙ .
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ

      Διαγραφή
    7. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
      ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ Μ@@@@@Σ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ..
      ΜΑ ΤΟΣΟ Μ@@@@@Σ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΑΠ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΞΩΣΕΙ [Γ@@@@ΕΙ] ΤΕΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΣΦΙΜΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.
      Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

      Διαγραφή
  11. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ Γ@@@ΕΙΣ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
      ΕΓΩ ΔΕΝ Γ@@@@Α ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΗΧΗΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ Γ@@@Ω ΚΑΤΙ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Μαλλον εννοείς τον παπα που μάζευε υπογραφές , μήπως τα διαστρεβλωνεις τα πραγματα ή ετσι σου τα λενε?
      που το διαβασες αυτο μπορεις να μας ενημερωσεις?

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΣΑΚΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΑΠ Η ΠΕΡΗΦΕΡΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΗΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ?
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΡΓΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΠ?
      ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΒΑΛΤΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

      Διαγραφή
    4. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι δεν μαζεύουν υπογραφές για τους τόκους που χάνουμε και για τοσα αλλα σοβαρότερα θέματα?
      ποιος ο λογος?
      Μεχρι και τους παπαδες βαλαν στην εκλησια να μαζεψουν υπογραφες ,ακομη και τον εμπορικο συλογο εμαθα.
      Φυσικα τους εχουν τρομοκρατησει οτι εαν παρει ΕΑΠ η περηφερεια θα πανε αλλου τα λεφτα οποτε λογικο ακουγετε.
      Γιατι ομως δεν λενε οτι ολα τα εργα που εχει σε προγραμματισει η περιφέρεια ειναι μονο για την μεγαλοπολη κι οχι μαντρες και μαντρουλες που που κανει ο δημος?
      ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ

      Διαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ 47 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΦΜ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΑΚΟΥΡΑΣ.......
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.....
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημήτρης Μαστροδημητρόπουλος8 Απριλίου 2013 στις 6:28 μ.μ.

    Ο Megalopolis-FM και ο Βαγγέλης Γιαννακούρας έχουν όνομα και τους ξέρουμε ή μπορούμε να τους μάθουμε και να τους κρίνουμε... Εσάς τους υβριστές, τους χρήστες κακόγουστης γλώσσας, τους ανορθόγραφους, τους συκοφάντες χωρίς στοιχεία, πώς να σας ξέρουμε, πώς να σας κρίνουμε και πώς να σας ακούσουμε εφόσον παραμένετε Ανώνυμοι; Ευχαριστούμε για τις γνώμες σας μα αν θέλετε πραγματικά να τις λάβουμε υπ'όψιν, κάντε σας παρακαλούμε 2 απλά πραγματάκια:
    1. Πατήστε το ρημάδ το "Επιλογή προφίλ" και βάλτε ένα ονοματάκι - δεν θα σας φακελώσει δα και κανείς... και
    2. αν δεν είστε σίγουροι για την ορθή γραφή κάποιας λέξης, δεν χρειάζεται καν να πάτε στο λεξιλόγιο... γράψτε τη λεξούλα στο ευρετήριο της Google (Yahoo, Bing ή όποιο ευρετήριο ιστοτόπου χρησιμοποιείτε στον browser) και θα σας δείξει πως την έχουν γράψει ο περισσότερος κόσμος...

    Σχετικά τώρα με την παρούσα ανάρτηση αλλά και τη συνέντευξη του κ. Γιαννακούρα, εγώ προσωπικά έδωσα προσοχή και συγχαίρω. Όλοι πρέπει να νοιαζόμαστε έτσι για τον τόπο μας, το νομό μας, την περιφέρειά μας και φυσικά την πατρίδα μας. Όλα είναι αλληλοσυνδεμένα (αποκεντρισμός ή όχι - μαζύ τα φάγαμε ή χώρια). Ταυτόχρονα φυσικά να εξετάζουμε και να κρίνομε τα έργα και τις αποφάσεις του εκάστοτε Δήμαρχου, Νομάρχη, Περιφεριάρχη, Υπουργού και Πρωθυπουργού γιατί "ουδείς αναμάρτητος" και "κι ο Άγιος φοβέρα θέλει" και "συν Αθηνά και χείρα κίνει" κλπ κλπ.
    Νάστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog