Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Περί διαχείρισης Αγίας Θεοδώρας Βάστα

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Δ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΣ:Ι Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγ/λεως
Επιτροπή Αγίας Θεοδώρας Βαστά
ΚΟΙΝ:1. Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας Ελλάδος
2. Περιφέρεια Πελοποννήσου
3. Δήμο Μεγαλόπολης
4. Τοπικά ΜΜΕ
Περί διαχείρισης Ιερού Προσκυνήματος Αγίας Θεοδώρας Βάστα Μεγαλοπόλεως 
Κύριοι της επιτροπής,
Όπως θα γνωρίζετε το έτος 2007 μετά την τοποθέτηση του επισκόπου κ Ιερεμία υπήρξε
θέμα από τον νέο Μητροπολίτη για κακοδιαχείριση των οικονομικών του προσκυνήματος μέχρι
τότε , διορίστηκε νέα επιτροπή και δεν εδόθη συνέχεια στο θέμα αυτό.
Όμως από τότε μέχρι σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα συζητείται πάλι στους κατοίκους
της περιοχής ότι τώρα γίνεται σπατάλη των χρημάτων σε αδιαφανή έργα, η διαχείριση γίνεται
βασικά από ένα κληρικό και δεν έχει γίνει ποτέ οικονομικός απολογισμός .
Επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει να προστατευθεί το προσκύνημα από κακόβουλες φήμες, να
μην υπάρχουν υποψίες για την καλή λειτουργία της επιτροπής, να υπάρξει διαφάνεια τι γίνονται
τα χρήματα που δίνουν οι προσκυνητές, παρακαλούμε όπως δημοσιοποιήσετε ένα οικονομικό
απολογισμό της διαχείρισης που θα πρέπει να έχει τα παρακάτω στοιχεία:
1. Το ταμιακό υπόλοιπο που παρεδόθη το 2007
2. Τα έσοδα από τότε μέχρι σήμερα και κατά έτος
3. Τα έξοδα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και κατά έτος
4. Το ταμιακό υπόλοιπο που υπάρχει σήμερα.
5. Τα μέλη που αποτελούν την επιτροπή
Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στις παραπάνω αρχές και υπηρεσίες οι οποίες έχουν
τυπική και ηθική υποχρέωση να ενεργήσουν για το ζήτημα αυτό , για την διαφάνεια και την
προστασίατης τοπικής Εκκλησίας. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε άμεσα απάντηση στο αίτημα μας
αυτό , καθόσον είναι θρησκευτικό και νομικό καθήκον όλων προς τη τοπική κοινωνία .

Εκ μέρους της επιτροπής
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Λ.

21 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλώ βρε παιδιά πρέπει να τελιοσω το εξοχικό στην Καλαμάτα και να βάλω τουρμπινα στο Toyota μου . Δεν παει βήμα το ριμαδι .
    Βάλτε με στην επιτροπή κι εμένα σας παρακαλώ ρε παιδιά κανά εξάμηνο μόνο μου φτάνει...
    Κλάψ. Κλάψ...
    Αφού είσαστε τόσο Χριστιανοί βρε παιδιά γιατί δεν διαμαρτυρεστε που σφαγιαζουν τα αδέλφια μας αυτές τις μέρες όλους τους χριστιανούς και ελληνορθοδοξους στην Συρία από μισθοφορους των αμερικανών ;;;;;;;
    Μήπως κοιμαστε ορθιοι η μήπως προέχει η μασα πρώτα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστό το αίτημα και πρέπει η επιτροπή να δώσει τα στοιχεία που αναφέρονται στο σταθμό σας , να είναι όλα στη διαύγεια και επιτέλους να μάθουμε τα οικονομικά του προσκυνήματος που μέχρι τώρα ξέρουν μόνο οι ημέτεροι και οι λίγοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Η ΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να γίνει και θέμα τι έγιναν τα χρήματα που πήρε η Μητρόπολη για τους πυρόπληκτους. Απότι θυμάμαι είχαν δοθεί από άλλες μητροπόλεις και ιδιώτες χρήματα γιαυτούς. Να γίνει και σε αυτά απολογισμός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έπειτα από τις πυρκαγιές του 2007 ,κάλεσαν την οικογένεια θύματος να εισπράξει αποζημίωση και όταν αυτοί προσήλθαν τους απάντησαν ότι τελικά δεν θα δοθεί σε καμία οικογένεια θύματος αποζημίωση.
      Μήπως υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μας το εξηγήσει?

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΟΥΤΕ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΠΩΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ\. ΕΠΙΣΚΕΨΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΟΓΚΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Ο Δεσπότης τυπικά είναι Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγ/λεως . Ουσιαστικά είναι Μάνδρας και Μεγάρων . Η χορωδία και τα συσσίτια σε απόρους?? γίνονται για να δικαιολογήθεί η απουσία του και των περί αυτόν νεοφερμένων! Μπορεί κάποιος κληρικός ή λαικός να τον επισκεφθεί στο γραφείο του ? Είναι ποτέ ανοικτό για τους πολίτες? Είναι ψυχικά και πνευματικά μακριά από τους χριστανούς της περιοχής του. Από λόγια καλά και καλογερίστικες φωνές καλά πάμε ! Ας ελπίσουμε σε βοήθεια θεού!

      Διαγραφή
  7. Όποιος περάσει από την εκκλησία του Αγίου Ευσταθίου στη Μεγαλόπολη, θα δει πίσω του να κατασκευάζει ο μητροπολίτης ένα κτίριο τερατούργημα καταστρέφοντας τον ακάλυπτο χώρο - πράσινο που υπήρχε, και κάποια πέτρινα εικονοστάσια.
    Παλιότερα τα χρήματα από το προσκύνημα τα έβλεπαν οι ταβέρνες και τα κέντρα της περιοχής όπου σε κάθε ευκαιρία δεξιωνόντουσαν οι επισκέπτες μας από τα Μέγαρα και τη Μάνδρα.
    Τώρα τα χρήματα του προσκυνήματος έγινα ένα κτίριο (δε γνωρίζουμε τη χρησιμότητά του).
    θα μου πει κάποιος ότι με αυτή την ευκαιρία έδωσε δουλειά σε οικοδόμους, χτίστες και λοιπούς επαγγελματίες της πόλης.
    Ναι έδωσε, αλλά όχι της πόλης της Μεγαλόπολης αλλά της πόλης της Ελευσίνας όπως μαρτυρούν τα οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα καθημερινά απέξω.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τυπικά ο Δεσπότης είναι Μητροπολίτης Γόρτυνος κ Μεγ/λως . Ουσιαστικά είναι Μάνδρας και Μεγάρων . Τα γραφεία είναι πάντα κλειστά και παρουσιάζεται σε καμμιά γιορτή για να μας παραινέσει ή να μας βάλει καλογερίστικους κανόνες και φωνές! Πνευματικά και ψυχικά ο ίδιος και οι νεοφερμένοι του ,είναι μακριά μας και με την χορωδία και τα συσσίτια σε απόρους ??? παρουσιάζουμε και δικαιολογούμε έργο ! Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και ο κόσμος αδιαφορεί και για την εκκλησία όπως και για την πολιτεία! Ο θεός να βάλει το χέρι του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ , ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ?

      Διαγραφή
  9. Παιδιά Θέρμη παράκληση μόνο.
    Αν τύχει και πάρετε φωτιά από κανά κερι στον Άγιο νικόλαο αν μπορείτε βγείτε έξω να καειτε με απαλες και προσεχτικες κινισεις μην καψετε καμία μοκετα.
    Είναι καινούργιες , για όνομα του Θεού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ .ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ .ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΡΟΔΙΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΟΡΟΦΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ

      ΧΡΗΜΑΤΑ KAI ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ

      ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ????

      ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

      ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ

      ΑΡΧΙΤΕΚΥΟΝΕΣ Κ.Ο.Κ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

      ΘΕΜΑΤΑ.

      ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ

      ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

      ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

      Διαγραφή
  11. Ο προηγούμενος Δεσπότης έδινε κάθε χρόνο 80.000 ευρώ στους φοιτητές, έδινε προίκες στους πολύτεκνους και άφησε στο ταμείο της επιτροπής περίπου 500.000 ευρώ . Όταν πέθανε είχε στο λογαριασμό του 3.000 ευρώ. Αυτά για να μην αφήνονται υπονοούμενα για τη μνήμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον ανωνυμο των 2/7/12-3.04

    Δεν μιλαμε για τον Δεσποτη αλλα για τα λαμογια που υπηρχαν γυρω απο αυτον.Για τυπους που καταληστευαν την αγια θεοδωρα που εκτιζαν τετραορωφα που συμμετειχαν στο μεγαλο φαγοποτι με την πυροπληκτη βοηθεια που..που ..που..κατι αντοιστιχο με τους σημερινους αυλοκολακες.ειναι μια αιωνια πληγη που δυστυχως η κοινωνια ξερει αλλα σιωπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΜΑΡΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ. Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΨΑΞΑΝΕ ΤΟ Ι. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΘΙΕΟΔΩΡΑΣ ΒΑΣΤΑ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ "ΕΞΕΘΕΤΕ" ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ. ΤΑ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΜΕΤΑ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΛΠ. ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ. Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΙΔΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ. 6 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΑ. ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι αλήθεια οτι το κτήριο στόν παλιό Αγ. Νικόλαο ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης το προορίζει γιά γεροκομείο;Κάτι σχέδια και μελέτες του Παρπαίρη γιά αυτόν τον χώρο είναι αλήθεια;Δέν είναι για κατεδάφιση αυτό;Πάλι μελέτες....μελέτες......μελέτες.....Η αντιπολιτεύσεις τί κάνουν;Όλοι στο κόλπο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ... ΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΟΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με τον απολογισμό που ζητάνε τι γίνετε? Δεν ακούστηκε απο κανένα τίποτα . Περιμένουμε απάντηση από τη Μητρόπολη . Διαφορετικά έχουν λερωμένη την φωλιά τους ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog